-->
28.03.2023

Η «κωλοτούμπα» του Απόστολου Γκλέτσου: Από το «ναι στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα» στο «νάτος ο πρωθυπουργός» – ΒΙΝΤΕΟ

Στη Λαμία βρέθηκε σήμερα Τρίτη (13/12) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας.  Ανάμεσα στις ατάκες του Αλέξη Τσίπρα και στις υποτονικές αντιδράσεις του κοινού υπήρξε μία κραυγή από τον γνωστό «επαναστάτη» της περιοχής τον κ. Απόστολο Γκλέτσο.

Με συνεχή χειροκροτήματα, ζητωκραύγαζε «νατος, νατος ο πρωθυπουργός» προσπαθώντας να ξεσηκώσει τα πλήθη.

Το γνωστό «This is Sparta» στους «300» της Χολυγουντιανής ταινίας, ωχριά μπροστά στην ιαχή «Νάτος νάτος ο πρωθυπουργός» και τα χειροκροτήματα του Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος συνόδευσε τον Αλέξη Τσίπρα, φυλλάτοντας τις Θερμοπύλες του ΣΥΡΙΖΑ, στη μίνι περιοδεία του προέδρου στην φθιωτική πρωτεύουσα.

Ο γνωστός ηθοποιός, που είναι και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπήρξε, από το 2011 έως το 2019 δήμαρχος Στυλίδας, βρέθηκε στο πλευρό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφωνώντας με ενθουσιασμό το δικό του σύνθημα.

Απόστολος Γκλέτσος: «Ναι σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα»

Οκτώ χρόνια πριν, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA, ο τότε δήμαρχος Στυλίδας και επικεφαλής του νεοφερμένου κόμματος «Τελεία», είχε προβεί σε μία δήλωση που δημιούργησε πολλές και ποικίλες αντιδράσεις.

«Θα ήταν ένα ολέθριο λάθος. Δεν έχει καμία ένδειξη ότι ξέρει να κάνει αυτή τη δουλειά», είχε πει για τον Αλέξη Τσίπρα ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Θα συνεργαζόμουν με τον οποιονδήποτε για το καλό της πατρίδας εκτός από την εκδοχή να είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας», ήταν η «θανατηφόρα» ατάκα του κ. Γκλέτσου για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιθέτως, όταν ρωτήθηκε για τον Αντώνη Σαμαρά και το ενδεχόμενο να παραμείνει πρωθυπουργός, ο κ. Γκλέτσος απάντησε «ο Σαμαράς έχει δείξει ότι αν μη τι άλλο ξέρει τη δουλειά».

Άραγε τι συνέβη και γύρισε η… μπιφτέκα. Ο μόνος που γνωρίζει την απάντηση είναι ο Απόστολος Γκλέτσος.

Διαβάστε επίσης