-->
26.11.2022

Η Μύκονος… τρελάθηκε: Κορωνοπάρτι μόνο για VIP πελάτες με τιμοκατάλογο 1.299 ευρώ!

Η Μύκονος είναι πλέον εκτός ελέγχου. Παρά τις κάμερες, τα drone και την ισχυρή παρουσία της αστυνομίας, τα κορωνοπάρτυ συνεχίζονται και μάλιστα διαφημίζονται στο διαδίκτυο για την προσέλκυση VIP πελατών.

Λόγω απαγόρευσης  της μουσικής στα κέντρα διασκέδασης, οργανώνονται μεγάλα πάρτι σε βίλες, όπου οι Αρχές αδυνατούν να παρέμβουν επειδή οι ιδιωτικές διότι  προστατεύονται από το οικιακό άσυλο, όπως αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε χθες το πρωί ενώπιον του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, ο δικηγόρος, Δημήτρης Κορωνάκης.

Ο δικηγόρος αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά του ότι σε αυτά τα πάρτι υπάρχουν Djs, πολλές φορές καλεσμένοι από το εξωτερικό, μπαρ, σερβιτόροι, σεκιούριτι, ηχητικές και φωτορυθμικές εγκαταστάσεις ακόμα και σόου με πυροτεχνήματα.

 

Screenshot_20210607_184756
Ο τιμοκατάλογος του VIP κορωνοπάρτι
Διαφημίζεται πάρτι μέσω ιστοσελίδας για VIP πελάτες

Μάλιστα επισημαίνει ότι στη Μύκονο, το τριήμερο 8-11 Ιουνίου πρόκειται να διεξαχθεί ένα μεγάλο πάρτι με την συμμετοχή παγκοσμίου φήμης Dj και με τιμή συμμετοχής 1.299 ευρώ. Το πάρτι διαφημίζεται μέσω ιστοσελίδας και αφορά αποκλειστικά σε VIP πελάτες που θα ταξιδέψουν με ιδιωτικές πτήσεις από το Ισραήλ ειδικά για αυτό το σκοπό. Οι διοργανωτές έχουν κλείσει σουίτες για τους πελάτες τους σε δυο από τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού, το Myconian Imperial Hotel και το Myconian Royal Hotel. Η μετακίνηση των VIP στο χώρο του event θα γίνει με λιμουζίνες και πολυτελή βαν.

IMG_20210607_191452_edit_838750016674619
Η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο δικηγόρος Δημήτρης Κορωνάκης

«Εφόσον οι χώροι αυτοί έχουν άσυλο, μπορεί κανείς να φανταστεί ότι όχι μόνο οι κανόνες αποφυγής διάδοσης του Covid-19 δεν τηρούνται, αλλά όπως έχει δημοσιευτεί και στα μέσα ενημέρωσης, γίνεται και διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών» γράφει στη μηνυτήρια αναφορά του ο δικηγόρος Δημήτρης Κορωνάκης. Και συνεχίζει: «Οι καλεσμένοι στα πάρτι αυτά, πληρώνουν μεγάλα χρηματικά ποσά, συνήθως με μετρητά, μαθαίνουν την τοποθεσία του πάρτι λίγο πριν την άφιξη τους ή πηγαίνουν οι διοργανωτές και τους παραλαμβάνουν με δικά τους οχήματα, ώστε να παραμείνει μυστική η τοποθεσία. Για το λόγο αυτό, σε κάποια πάρτι απαγορεύονται τα κινητά και τα αφήνουν στην είσοδο της βίλας. Οι βίλες αυτές, λειτουργούν εν τοις πράγμασι ως καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς να κατέχουν καμία άδεια αλλά και χωρίς να ελέγχονται από καμία αρμόδια αρχή».

Screenshot_20210607_191636
O δικηγόρος Δημήτρης Κορωνάκης

Γεγονός είναι τονίζει ο κ . Κορωνάκης και το έχουμε επισημάνει άλλωστε σε παλαιότερα ρεπορτάζ μας, όταν προβεί κάποιος σε καταγγελία ή αυτεπάγγελτα, λόγω της προστασίας του οικιακού ασύλου, η αστυνομία έχει το ρόλο του θεατή, παραμένοντας ή περιμένοντας εκτός της βίλας. Στην καλύτερη περίπτωση, η αστυνομία οδηγεί στο αυτόφωρο τον προσωρινά υπεύθυνο (τον αυτοφωράκια) και το πάρτι συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης