-->
18.09.2021

Η περίεργη «συμμαχία» Φώφης – Τσίπρα: Τα βάζει με τον Λοβέρδο και τις… δημοσκοπήσεις!

Σχεδόν δυο ημέρες χρειάστηκαν προκειμένου να απαντήσει η Φώφη Γεννηματά στην παρέμβαση του  Αλέξη Τσίπρα στα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Ανδρέα Λοβέρδο ότι θέλει να κάνει τη Χαριλάου Τρικούπη «δορυφόρο» της Νέας Δημοκρατίας!

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αντέδρασε αμέσως, η Φώφη Γεννηματά μετά από δυο σχεδόν ημέρες, αντί να τα βάλει με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τα έβαλε με τις …δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και φέρνουν τον ανθυποψήφιό της ως το φαβορί για τη ηγεσία και την ίδια πίσω και από τον Νίκο Ανδρουλάκη!

Δείτε εδώ τη δημοσκόπηση της Opinion Poll για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Κατ΄ ουσίαν η Φώφη Γεννηματά υιοθετεί τα επιχειρήματα του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Λοβέρδο, γεγονός που αναμένεται να ανάψει τα αίματα στη Χαριλάου Τρικούπη και να ξεκινήσει τις …εχθροπραξίες μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία!

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε ολόκληρη  τη δήλωση της Φώφης Γεννηματά για το θέμα:

««Αποκρούουμε τις παρεμβάσεις στο κόμμα μας, είτε πρόκειται για δημοσκοπήσεις κατά παραγγελία, είτε για απαράδεκτη επέμβαση στα εσωτερικά μας από άλλα κόμματα»!

Με άλλα λόγια, η τοποθέτηση Τσίπρα… διευκολύνει τη Φώφη Γεννηματά στην εσωκομματική αντιπαράθεση με τον Ανδρέα Λοβέρδο.Διαβάστε επίσης