-->
21.02.2024

Κασσελάκης και Τάιλερ: Τα σουβλάκια σε καντίνα στη Γέφυρα Σερβίων και η εντυπωισακή ξανθιά – Δείτε εικόνες

Στη Γέφυρα των Σερβίων στην Κοζάνη πήγε ο Στέφανος Κασσελάκης, για να γυρίσει το βίντεο για το think tank του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία.

Με αφορμή αυτή την επίσκεψη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δοκίμασε μαζί με τον σύντροφό του, Τάιλερ, τις νοστιμιές της κυρίας Γιάννας στην τοπική καντίνα που βρίσκεται επί χρόνια στη Γέφυρα των Σερβίων, παραγγέλνοντας σουβλάκια και λουκάνικα.

Δείτε φωτογραφίες:

kasselakis_3
kasselakis-
kasselakis1
Οι δυο τους έκατσαν σε ένα από τα τραπεζάκια της καντίνας και ευχαριστήθηκαν το φαγητό τους με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, να αφήνει και ένα γενναιόδωρο φιλοδώρημα.

Η φωτογραφία Κασσελάκη με τον Τάιλερ και την εντυπωσιακή υπεύθυνη εστιατορίου στα Μετέωρα

Υπενθυμίζεται πως την πόλη της Καλαμπάκας και τα Μετέωρα επισκέφτηκε, τη Δευτέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Η επίσκεψη ήταν όπως φαίνεται ιδιωτική και επί της ουσίας ήταν μία στάση στον δρόμο προς την Κοζάνη για το περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά πληροφορίες, τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν ενημερωθεί, ενώ στο πρόγραμμά του δεν υπήρχε κάποια πολιτική δραστηριότητα. Ωστόσο, εκτός από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Τάιλερ Μακμπέθ αγκαλιά με τον Στέφανο Κασσελάκη και την σκυλίτσα τους, Φάρλι, ξεχωρίζουν μερικές ακόμη φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media.

Ο λόγος για μία εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα η οποία φωτογραφήθηκε μαζί με τον κ. Κασσελάκη και τον Τάιλερ. Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα μάλιστα εμφανίζεται να πίνουν και σφηνάκια με θέα τον κάμπο των Μετεώρων.

Δείτε τη φωτογραφία:

kasselakis-1

Μάλιστα η ίδια η νεαρή, ονόματι, Μόνικα Μάρση, ανήρτησε σχετικά στιγμιότυπα, όπως ένα μικρό βίντεο με λεζάντα «2 καταπληκτικοι άνθρωποι στο Μετεώρων πανόραμα, απλοί, φιλικοί, με αγάπη. ❤️».

Κατά πληροφορίες, πρόκειται για εργαζόμενη, υπεύθυνη, στο εστιατόριο Μετεώρων Πανόραμα.

Ανάρτηση με φωτογραφίες από την παρουσία των κυρίων Κασσελάκη και ΜακΜπεθ έκανε και το εστιατόριο:

meteoron-anartissi

Η ρομαντική φωτογραφία του Κασσελάκη με τον Τάιλερ στα Μετέωρα

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και τον σκύλο τους τη Φάρλεϊ, ανέβηκαν και φωτογραφήθηκαν στα Μετέωρα.

Τη φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο Τάιλερ Μακμπέθ και την αναδημοσίευσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

kasselakis_tyler_meteora_mesa


Διαβάστε επίσης