Search
Close this search box.
Search

Κομμάτια και θρύψαλα – Το τέλος των ψευδαισθήσεων

Πριν 5 ώρες

Δικαιολογημένα το κυβερνών κόμμα εμφανίζει κάμψη στα ποσοστά του, αφού πληρώνει το πολιτικό κόστος από τους λάθος χειρισμούς της κυβέρνησης στην τραγωδία των Τεμπών.

Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί ταυτόχρονα χάνει και η αντιπολίτευση και μάλιστα μεγαλύτερα ποσοστά από τη Νέα Δημοκρατία. Οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις εμφανίζουν ένα εφιαλτικό σκηνικό. Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε πολιτική κρίση διαρκείας.

Βέβαια η ΝΔ παραμένει πάντα αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά ούτε να διαμορφώσει συμμαχίες με κόμματα της Κεντροαριστεράς ή της άκρας Δεξιάς.

Ισως χρειαστούν περισσότερες από δύο εκλογικές αναμετρήσεις για να ενεργοποιηθούν τα διλήμματα και να αυξηθούν οι συσπειρώσεις.

Το τέλος των ψευδαισθήσεων

 

Ακόμη και οι εφαρμογές που δήθεν διασφαλίζουν το απόρρητο των συνομιλιών παρακολουθούνται από διάφορα λογισμικά. Μάλιστα δεν χρειάζεται η συνδρομή μυστικών υπηρεσιών αλλά η παγίδευση του τηλεφώνου μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη Γη.

Γι’ αυτό ασφάλεια των επικοινωνιών δεν υπάρχει, αφού κάθε σύστημα επιχειρηματικό ή πολιτικό μπορεί να παραγγείλει τους δικούς του κοριούς στις πάμπολλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται παράνομα.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.