-->
25.02.2024

Κώστας Καραμανλής: Βάλαμε γερές βάσεις για ανάπτυξη και πρόοδο στους πολλούς και όχι στους λίγους

«Βάλαμε γερές βάσεις για ανάπτυξη και πρόοδο στους πολλούς και όχι στους λίγους», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, επισημαίνοντας ότι όλα αυτά που έγιναν από την κυβέρνηση και το υπουργείο Υποδομών «μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον. Μια αισιοδοξία, όχι κενή περιεχομένου, αλλά βασισμένη στη βεβαιότητα της συνέπειας και της σταθερότητας που αποτελούν τα πιο ουσιαστικά εχέγγυα συλλογικής ευημερίας».

Η ανάρτηση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή

«Το 2022 ήταν μια χρονιά με ιδιαίτερες προκλήσεις για ολόκληρο τον πλανήτη και φυσικά και για την Ελλάδα.
Η υπεύθυνη διακυβέρνηση της χώρας μας όμως, αποτέλεσε το αντίβαρο της ασφάλειας και της σταθερότητας για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.
Η κυβέρνηση στάθηκε έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία, ενώ παράλληλα έβαλε γερές βάσεις για ανάπτυξη και πρόοδο που απευθύνεται στους πολλούς και όχι στους λίγους.
Αυτό ακριβώς κάναμε και στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με το τεράστιο πακέτο έργων που υλοποιούμε σε ολόκληρη τη χώρα.
Σημαντικές υποδομές που δίνουν λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα, βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και ενισχύουν την οικονομία της χώρας μας.
Αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον.
Μια αισιοδοξία, όχι κενή περιεχομένου, αλλά βασισμένη στη βεβαιότητα της συνέπειας και της σταθερότητας που αποτελούν τα πιο ουσιαστικά εχέγγυα συλλογικής ευημερίας.
Καλή Χρονιά σε όλες και όλους!
Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2023!»Διαβάστε επίσης