-->
01.04.2023

Κώστας Μπακογιάννης: Ξανά υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων

Ο νυν δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στα parapolitika fm.

Ερωτηθείς αν θα είναι και πάλι υποψήφιος, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε: «Απολύτως. Όλα αυτά τα οποία έχουμε αρχίσει, εμείς θέλουμε να τα δούμε να ολοκληρώνονται. Άλλωστε, αν ένα πράγμα γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά στην ομάδα μας, είναι ότι για όσα έχουμε κάνει, έχουμε ακόμη να κάνουμε πολλά περισσότερα».

Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν σκοπεύει να διαβεί μελλοντικά τον δρόμο της κεντρικής πολιτικής σκηνής, επισήμανε με έμφαση ότι ο ίδιος είναι απολύτως στοχοπροσηλωμένος στη δουλειά του. «Αυτό που προσπαθώ να κάνω με όλες μου τις δυνάμεις, είναι να τιμήσω την εμπιστοσύνη των Αθηναίων», είπε χαρακτηριστικά. «Εγώ είμαι εδώ και κάνω τη δουλειά μου, άλλος έγινε εκπρόσωπος Τύπου, άλλος ήταν υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος. Εγώ κρατώ το λόγο μου και μένω συνεπής και αφοσιωμένος στα καθήκοντά μου».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αλλά και τον κίνδυνο πολιτικής αστάθειας, εμφανίστηκε βέβαιος, τονίζοντας ότι «η χώρα θα έχει μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση και το χειμώνα αλλά και τα επόμενα χρόνια», ξεκαθαρίζοντας, μάλιστα, ότι οι όποιες πολιτικές εξελίξεις δεν αποτελούν δικαιολογία για να μη συνεχίσει να κάνει ο Δήμος Αθηναίων τη δουλειά του στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης.

«Αλίμονό μας, αν επιτρέπαμε, για άλλη μία φορά, σε οτιδήποτε μπορεί να συμβαίνει σε εθνικό, ευρωπαϊκό, ή παγκόσμιο επίπεδο, να γίνει άλλοθι ή δικαιολογία για να μην κάνουμε τη δουλειά μας. Το έχουμε ζήσει αυτό το έργο στο παρελθόν. Ίσα-ίσα, αν για ένα πράγμα είμαι υπερήφανος, είναι ότι, παρά την πανδημία, εμείς συνεχίσαμε να προχωράμε μπροστά. Δεν με έχετε ακούσει ποτέ να λέω δημόσια «τι είναι αυτό που μας έτυχε» ή «για αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι». Το αντίθετο, πολλαπλασιάσαμε τις προσπάθειες μας», είπε, ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Στην -εφ’ όλης της ύλης- συνέντευξή του, ο κ. Μπακογιάννης έδωσε έμφαση σε θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Αθήνας και αναφέρθηκε σε λύσεις, τις οποίες ήδη η δημοτική αρχή έχει δρομολογήσει. Για το θέμα των ναρκωτικών, τόνισε ότι ο Δήμος Αθηναίων έχει δημιουργήσει, εδώ και ενάμισι χρόνο, μια νέα δομή για τους άστεγους χρήστες ναρκωτικών και ότι σταδιακά η πόλη αποκτά πλέον όλες τις αναγκαίες δομές, ώστε να περιορίσει το πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης