-->
07.02.2023

Κρήτη: Νεκρός από κορωνοϊό 49χρονος πλήρως εμβολιασμένος (Βίντεο)

Σοκ στο Ηράκλειο της Κρήτης με τον θάνατο ενός 49χρονου, πλήρως εμβολιασμένου από κορωνοϊό. Ο κ. Aνέστης Κιούλπαλης ενημέρωσε, μέσω του ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 πως ο άνδρας κατέληξε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (11/11) έχοντας μαζική πνευμονική εμβολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Ο ασθενείς, σύμφωνα με τον κ. Κιούλπαλη δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, αλλά «έκανε μία από τις αναπάντεχες, αλλά αναμενόμενες επιπλοκές του κορονοϊού, μαζική πνευμονική εμβολή».

Το προσωπικό του νοσοκομείου, τόνισε ο ίδιος, έδωσε μεγάλο αγώνα για να τον κρατήσει στη ζωή, αλλά τελικώς κατέληξε.

«Είναι από αυτά τα περιστατικά που μας καταρρακώνουν γιατί ήταν ένας νέος, υγιής κατά τα άλλα άνθρωπος που δυστυχώς κατέληξε» σημείωσε ο κ. Κιούλπαλης και ανέφερε πως η περίπτωσή του είναι ανάλογη με αυτή του Γερμανού καθηγητή που είχε καταλήξει στο νησί.

Ο κ. Κιούλπαλης ζήτησε να μην δοθεί λάθος μήνυμα σχετικά με το ότι πέθανε παρότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος, καθώς πρόκειται για εξαίρεση. «Δεν πρέπει να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι επειδή πέθανε ένας εμβολιασμένος, δεν πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο. Είναι η εξαίρεση, αλλά δυστυχώς αυτές τις περιπτώσεις θα τις έχουμε γιατί όσο αυξάνονται τα κρούσματα αυξάνονται και οι πιθανότητες ένας εμβολιασμένος να νοσήσει» είπε.Διαβάστε επίσης