-->
07.02.2023

Κορωνοϊός: Πέθανε 34χρονος διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στο «Γεννηματάς» (Βίντεο)

Κορωνοϊός: Εκτός ΜΕΘ πέθανε ένας 34χρονος στο νοσοκομείο Γεννηματάς, αποδεικνύοντας την ασφυκτική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα νοσοκομεία όλης της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ


«Ήταν ένας νέος άνθρωπος 34 χρονών που διασωληνώθηκε τη Δευτέρα και πέθανε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ήταν διασωληνωμένος εκτός μονάδας στο τμήμα covid και θέλαμε να πάμε στη ΜΕΘ covid», δήλωσε η Ματίνα Παγώνη στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Σύμφωνα με την ίδια το νοσοκομείο ήταν σε καθημερινή επαφή με το ΕΚΑΒ για μπορέσει να βρεθεί κρεβάτι για τον 34χρονο γιατί είχε μόνο ένα παράγοντά κινδύνου την παχυσαρκία, άλλα αυτό δεν κατέστη δυνατόν. «Ήταν υπέρβαρος. Η παχυσαρκία ήταν ένας παράγοντας κινδύνου που επιβάρυνε την περίπτωση του», πρόσθεσε η κ. Παγώνη.

Άλλες δύο αντίστοιχες περιπτώσεις σημειώθηκαν τις προηγούμενες ώρες.

Την Πέμπτη ένας 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην απλή κλινική Covid του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου». Ο άτυχος 22χρονος είχε νοσήσει με κορωνοϊό και δεν είχε εμβολιαστεί. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο νεαρός νοσηλευόταν σε απλή κλίνη Covid, με παροχή οξυγόνου, ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς έπασχε από άσθμα και παχυσαρκία.

Στο «Λαϊκό» ένας ασθενής με κορωνοϊό που ήταν διασωληνωμένος σε κρεβάτι εκτός ΜΕΘ πέθανε κατά τη διάρκεια της εφημερίας της Τετάρτης, χωρίς να προλάβει να μπει στην εντατική.Διαβάστε επίσης