-->
22.09.2021

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εικόνες από ταινία western στα Φάρσαλα -Η γνωριμία με τον… Ντάλτον (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Στο Δαμάσι βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και παρέστη στην τελετή του αγιασμού όπως καθώς και τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου. Το κτίριο χτίστηκε στη θέση του σχολείου που είχε υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου, ενώ τότε ο πρωθυπουργός είχε παρέμβει, ώστε άμεσα να υπάρξει η ανοικοδόμηση της νέας σχολικής μονάδας.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τα Φάρσαλα, όπου θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορείς για να συζητηθούν τα ανοιχτά ζητήματα της περιοχής.

Σε μια σειρά από καρέ της επίσκεψής του στον θεσσαλικό κάμπο, ο πρωθυπουργός εμφανίζεται να συναναστρέφεται με αγρότες της περιοχής. Ένας μάλιστα προϋπάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πάνω στο άλογό του, γεγονός που όπως φαίνεται ενθουσίασε τον πρωθυπουργό ή τουλάχιστον αυτό δείχνει το διάπλατο χαμόγελό του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χάιδεψε το περήφανο ζώο που ακούει στο όνομα Ντάλτον, συνομίλησε με τον καβαλάρη του και μοιράστηκε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:Διαβάστε επίσης