Search
Close this search box.
Search

Λάκης Γαβαλάς: «Σαφώς και θα είμαι στο GNTM αν είναι λιγότερο ριάλιτι και περισσότερο μόδα»

Πριν 2 ημέρες
Ο Λάκης Γαβαλάς στους Weekenders - 13/04/2025

“Aν γίνει μια αναγέννηση και είναι κάτι που μπορούμε και οι δυο πλευρές να το αντιμετωπίσουμε ωραία και αρτίστικα, γιατί να μην είμαι;” αναρωτιέται ο Λάκης Γαβαλάς.

O Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Weekenders και τον δημοσιογράφο Αρτ, το πρωινό της Κυριακής, στον ΑΝΤ1.






Ειδικότερα, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φαίνεται ότι φέτος στο GNTM θέλουν να κάνουν μια δουλειά που είναι πολύ πιο αξιόλογη από ό,τι ακόμα και του εξωτερικού. Εάν και εφόσον πληρούμε τις προϋποθέσεις και οι δυο πλευρές, σαφώς και θα είμαι. Για μένα θα πρέπει να είναι λιγότερο ίντριγκα, λιγότερο ριάλιτι και και περισσότερο μόδα».

«Απ’ ότι λένε θα υπάρχουν αγόρια και κορίτσια οπότε αν γίνει μια ανανέωση – αναγέννηση και είναι κάτι που μπορούμε και οι δυο πλευρές να το αντιμετωπίσουμε ωραία και αρτίστικα, γιατί να μην είμαι; Φυσικά και θα πω ναι».

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν στο τραpέζι (σ.σ. του δοκιμαστικού). Κοσμά (σ.σ. Κουμιανέ), εσύ, ήσουν; Με έβγαλες καμία καλή φωτογραφία; Δεν μου λες, εσύ Ροζάνα (σ.σ. Γεωργίου), ήσουν και έκανες καμιά ωραία πόζα έτσι για να αρχίσεις να δείχνεις τι πρέπει να κάνουν τα κορίτσια;» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Λάκης Γαβαλάς στην κάμερα της εκπομπής του Θανάση Πάτρα και του Δημήτρη Πανόπουλου στον ΑΝΤ1.

Πηγή: zappit.gr

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.