-->
25.01.2022

Λίβερπουλ: Σε καραντίνα Τσιμίκας, Μανέ, Άλισον και Φαμπίνιο!

Πρόβλημα από το… πουθενά προέκυψε για την Λίβερπουλ και τα ταξίδια των παικτών της σε χώρες που βρίσκονται στην «κόκκινη λίστα» της Μεγάλης Βρετανίας για τον κορωνοϊό.

Η παρουσία του Κώστα Τσιμίκα στη Γεωργία για το ματς της Εθνικής (9/10), χώρα που ανήκει στην κόκκινη λίστα της Μεγάλης Βρετανίας, τον καθιστά αμφίβολο για το ματς της Λίβερπουλ με τη Γουότφορντ (15/10) αφού θα κληθεί να περάσει από καραντίνα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η «Liverpool Echo» ο Έλληνας διεθνής, μαζί με τους Σαντιό Μανέ και τους Άλισον, Φαμπίνιο θα χρειαστεί να τεθούν σε περιορισμό με την επιστροφή τους στην Αγγλία κι ως εκ τούτου να χάσουν το προσεχές ματς της Premier League κόντρα στη Γουότφορντ.

Ο Έλληνας μπακ βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ με Γεωργία (9/10) και Σουηδία (12/10), με την πρώτη, όμως, να ανήκει στην «κόκκινη λίστα» της Μεγάλης Βρετανίας για τον Covid-19, που σύμφωνα με το πρωτόκολλο απαιτεί υποχρεωτική καραντίνα (εξαιρούνται κατόπιν συμφωνίας με την κυβέρνηση οι πλήρως εμβολιασμένοι παίκτες σύμφωνα με το δημοσίευμα).

Για τον λόγο αυτό και πρωτίστως σκεπτόμενη την τριάδα των Βραζιλιάνων, οι οποίοι θα αγωνιστούν κόντρα στην Ουρουγουάη μόλις 36 ώρες πριν από το ματς με τη Γουότφορντ, οι Reds κατέθεσαν αίτημα μεταφοράς της έναρξης του αγώνα από τις 14:30 ώρα Ελλάδος στις 21:45, ώστε να υπάρξει περισσότερος χρόνος για να προλάβουν όλοι οι παίκτες να τεθούν στη διάθεση του Κλοπ.

Η Γουότφορντ, όμως, απέρριψε το αίτημα και όπως υποστηρίζει η «Echo», τόσο ο «Τσίμι», όσο και οι Μανέ, Άλισον, Φαμπίνιο είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για την αναμέτρηση.Διαβάστε επίσης