Φωτογραφίες με τον πατέρα να ερωτοτροπεί με την κόρη του μέσα σε μπαρ στα Μάλια φέρνει στο δημοσιότητα η βρετανική “Daily Mail”.
Ο 62χρονος Βρετανός συνελήφθη και στη συνέχεια κρίθηκε προφυλακιστέος για τον βιασμό της κόρης του σε παραλία.
«Οι Έλληνες αξιωματούχοι επιμένουν ότι τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από το μπαρ αποδεικνύουν την υπόθεσή τους ότι ο πατέρας, 62 ετών, επιδόθηκε σε “ανάρμοστη σεξουαλική δραστηριότητα” με την κόρη του, 33, ενώ έπιναν πολύ στο δημοφιλές θέρετρο των Μαλίων στην Κρήτη» αναφέρει η εφημερίδα επισημαίνοντας ωστόσο ότι τα πλάνα ενδέχεται «να είναι ασαφή».
Παράλληλα δήλωνε “απολύτως σίγουρη” ότι ο άνδρας που τη βίασε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη δεν είναι ο 62χρονος πατέρας της, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη από τις ελληνικές Αρχές.
Η 33χρονη μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας στην Daily Mail και κατηγόρησε τις ελληνικές Αρχές ότι έχουν αφήσει τον πραγματικό βιαστή της να κυκλοφορεί ελεύθερος και ατιμώρητος.
ΠΗΓΗ: Daily Mail