-->
30.06.2022

Ματίνα Παγώνη και Μαρία Αναστασοπούλου: Ένταση για το συνέδριο της ΝΔ και τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

Η Ματίνα Παγώνη… πειράχτηκε για το σχόλιο που έγινε για την παρουσία της στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το Σαββατοκύριακο και δεν έχασε την ευκαιρία να… καρφώσει την Μαρία Αναστασοπούλου ρωτώντας την αν ψήφισε στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Η πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΙ και το μήνυμα ενός τηλεθεατή την… τάραξε. Συγκεκριμένα, η Μαρία Αναστασοπούλου είπε απευθυνόμενο στην πρόεδρο του ΕΙΝΑΠ: «επειδή βλέπω ότι τηλεθεατής έστειλε μήνυμα τώρα, κυρία Παγώνη, σας πήρε το μάτι του λέει σε ένα συνέδριο το Σαββατοκύριακο».

Η Ματίνα Παγώνη απάντησε: «φυσικά! Στη Νέα Δημοκρατία δεν ανήκω; Δεν θα πήγαινα στο συνέδριο; Οι συνδικαλιστές δεν πάνε στα συνέδρια τους; Συγνώμη δηλαδή, θα απολογηθώ επειδή πήγα στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας; Φυσικά όπως πάνε όλοι οι συνδικαλιστές στα συνέδρια της παράταξης τους».

Λίγη ώρα αργότερα η Ματίνα Παγώνη φαίνεται πως κράτησε… μανιάτικο για την ερώτηση της Μαρίας Αναστασοπούλου και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

  • Ματίνα Παγώνη: Εσείς πήγατε να ψηφίσετε;
  • Μαρία Αναστασοπούλου: Που να ψηφίσω; Στο ΠΑΣΟΚ;
  • Ματίνα Παγώνη: Ναι.
  • Μαρία Αναστασοπούλου: Εμείς είμαστε δημοσιογράφοι, κυρία Παγώνη, δεν είμαστε συνδικαλιστές.
  • Ματίνα Παγώνη: Τώρα, κυρία Αναστασοπούλου, σε μένα τα λέτε αυτά; Επειδή προηγουμένως είπατε για μένα. Σε μένα τα λέτε;

Διαβάστε επίσης