-->
27.11.2021

Μόνο στο 15mimutes.gr: «Εμφύλιος» στην οικογένεια Παπανδρέου – Ο Νίκος απέναντι στον Γιώργο – Ποιον στηρίζει;

Η πληροφορία είναι «γκαραντί»: Μόνο τυχαία δεν είναι  η απουσία του Νίκου Παπανδρέου από κάθε εκδήλωση του Γιώργου Παπανδρέου το τελευταίο διάστημα, ακόμα και από την παρουσίαση της υποψηφιότητας του αδερφού του στο Ίδρυμα Παπανδρέου.

Ο Νίκος Παπανδρέου φέρεται να κρατά αποστάσεις, κατά ορισμένους και να διαφωνεί, με την υποψηφιότητα του αδερφού του.

Οι …κακές γλώσσες, μάλιστα, ισχυρίζονται πως υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς πιστεύει πως παρά τα όσα τώρα δηλώνει πως ακόμα και αν εκλεγεί θα κρατήσει την έδρα, αν γίνει τελικά πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα παραιτηθεί από ευρωβουλευτής.

Όπως είναι γνωστό, ο Νίκος Παπανδρέου είναι πρώτος αναπληρωματικός ευρωβουλευτής και αν παραιτηθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης θα καταλάβει την έδρα.

Μάλιστα, εδώ στο 15minutes.gr, εδώ και καιρό είχαμε επισημάνει με αποκλειστικό ρεπορτάζ αυτές τις πληροφορίες.

Δείτε τι γράφαμε στις 11 Οκτωβρίου:

Αποκάλυψη 15minutes.gr: Ο Νίκος Παπανδρέου στηρίζει Ανδρουλάκη για την μάχη της προεδρίας – Κλειδί η έδρα στην ευρωβουλή

Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να υποσχέθηκε στη Φώφη Γεννηματά πως θα την στηρίξει στην κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ το προσεχές φθινόπωρο –έστω και «στο βαθμό που του επιτρέπει ο ρόλος του πρώην πρωθυπουργού»- ο Νίκος Παπανδρέου όμως στηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο λόγος απλός: Εφόσον εκλεγεί ο Νίκος Ανδρουλάκης πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, οι πληροφορίες επιμένουν πως (όπως είναι και φυσικό) θα εγκαταλείψει τη θέση του ευρωβουλευτή και θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα.

Πρώτος αναπληρωματικός στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ είναι ο Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος και θα καταλάβει την έδρα στο Στρασβούργο.

Έτσι εξηγείται, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η παρουσία του Νίκου Παπανδρέου στην εκδήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη  για το περιβάλλον, εκδήλωση πάντως που πέρασε απαρατήρητη!


Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης