-->
12.04.2024

Από τη νύχτα του Σαββάτου άρχισε τα ραντεβού ο ΓΑΠ – Ποιοι αποσύρονται, αν θα είναι υποψήφιος

Από χθες, το βράδυ του Σαββάτου, ξεκίνησε τις επαφές του με τους υποψηφίους αρχηγούς για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου, χωρίς όμως να ανοίγει τα χαρτιά του για το τι θα πράξει ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμη: Που το πάει ο ΓΑΠ – Πότε θα… πατήσει το κουμπί- Όλο το παρασκήνιο

Ο πρώην πρωθυπουργός συζήτησε το βράδυ του Σαββάτου με Κεγκέρογλου και Καστανίδη, έχει προγραμματισμένα ραντεβού με Παύλο Χρηστίδη, Παύλο Γερουλάνο και τον Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη για σήμερα, πρωί της Κυριακής, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ανδρέα Λοβέρδο που βρίσκεται στην Εύβοια και πιθανόν τετ α τετ μαζί του το βράδυ σήμερα Κυριακή και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Ανδρουλάκη σήμερα και συνάντηση το πρωί της Δευτέρας, που θα επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη: Παρέμβαση Γιώργου Παπανδρέου – Θα μιλήσω με όλους τους υποψήφιους

Ως στόχο των συναντήσεων ο Γιώργος Παπανδρέου έχει να ακούσει τους υποψηφίους και τον Γραμματέα του κόμματος, να τους εκθέσει τις δικές το απόψεις, αλλά, ουσιαστικά, την απόφαση για το εάν θα είναι υποψήφιος ή όχι, θα την λάβει μετά τις συναντήσεις, όπως τουλάχιστον εκμυστηρεύεται σε στενούς του συνεργάτες.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, πάντως, δεν προτίθεται να ζητήσει αλλαγή του χρονοδιαγράμματος και έτσι οι εκλογές ούτως ή άλλως θα γίνουν στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην πρωθυπουργός είδε χθες Σάββατο εκπροσώπους φορέων, όπως ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος και βουλευτές, όπως και έναν εκ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του κινήματος Αλλαγής.

Επίσης, εάν κατέβει ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι πολύ πιθανό, εκτός του Βασίλη Κεγκέρογλου, να μην κατέβουν και οι Παύλος Χρηστίδης και Παύλος Γερουλάνος.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης