-->
26.02.2024

Μόνο στο 15minutes.gr: Ο Γεραπετρίτης τράβηξε αυτιά – Τι είπε στους υπουργούς

Έντονα είναι τα παράπονα των βουλευτών με μια μερίδα υπουργών και υφυπουργών που δεν ενημερώνουν τους γαλάζιους βουλευτές για επισκέψεις που κάνουν στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Μάλιστα στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ την Πέμπτη το θέμα θίχτηκε για ακόμη μια φορά.

Πρώτος πρώτος ο Δημήτρης Μαρκόπουλος. Έρχονται υπουργοί στην περιφέρεια μου και το μαθαίνω από το διαδίκτυο, ανέφερε ο βουλευτής Β Πειραιά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τελευταία επίσκεψη ήταν αυτή της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου που υπάρχει ενδεχόμενο μάλιστα να είναι υποψήφια στην περιοχή, στη Β Πειραιά.

Προηγουμένως όμως το ίδιο είχε κάνει και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Είχε επισκεφθεί την Σαλαμίνα και δεν είχε ενημερώσει κανέναν.

Με τη Λίνα Μενδώνη τα είχε και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος αφού είχε επισκεφθεί την Λάρισα και οι γαλάζιοι βουλευτές του νομού ήταν στην Αθήνα.

Ανάλογος παράπονα υπήρχαν και για τον υφυπουργό Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή που έκανε περιοδείες και δεν ενημέρωνε τους βουλευτές.

Σε αυτό το πλαίσιο ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης μετά από εντολή του πρωθυπουργού  ζήτησε από όλους τους υπουργούς και υφυπουργούς να είναι τυπικοί και να ενημερώνουν τους βουλευτές των νόμων που επισκέπτονται.Διαβάστε επίσης