-->
03.10.2023

Μυστήριο ο θάνατος πολυεκατομμυριούχου μετά από διασκέδαση σε μπαρ

Έφυγε από τη ζωή κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες 33χρονος πολυεκατομμυριούχος στο Λονδίνο. Ο θάνατος του Βιβέκ Καντά εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς ο άνδρας κατέρρευσε ξαφνικά σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ενώ νωρίτερα διασκέδαζε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας του Λονδίνου.

Πριν από δύο μόλις εβδομάδες τα φώτα του βρετανικού Τύπου ήταν στραμμένα πάνω στον 33χρονο καθώς παντρεύτηκε 29χρονο μοντέλο ονόματι Στούτι, σε μια εντυπωσιακή ινδική τελετή σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου, με τις τελετές του γαμήλιου γεγονότος να διαρκούν μία εβδομάδα.

Η πορεία του νεαρού πολυεκατομμυριούχου είναι αξιοπρόσεχτη, καθώς στα 33 του χρόνια είχε δημιουργήσει τη δική του αυτοκρατορία. Διηύθυνε τον Όμιλο Nine, που δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό και κτηματομεσιτικό κλάδο.

H σύζυγός του είναι απαρηγόρητη: «Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που συνέβη. Είμαι σε κατάσταση σοκ και ακόμη προσπαθώ να συνέλθω», δήλωσε. «Παντρευτήκαμε πριν από οκτώ εβδομάδες και ήταν όμορφα. Τώρα πρέπει να διαχειριστώ αυτή τη μεγάλη απώλεια. Είμαι συγκλονισμένη», προσέθεσε η 29χρονη.

Ο 33χρονος δεν υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα, σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους, ενώ είχε στενές επαφές με στελέχη του κόμματος των Συντηρητικών της Βρετανίας.Διαβάστε επίσης