-->
09.03.2021

Νέα αποκάλυψη σοκ για Λιγνάδη: Είχε μηνυθεί το 1984 για ασέλγεια σε 14χρονο – Ο έφηβος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας – ΒΙΝΤΕΟ

Νέο σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος έχει συλληφθεί με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε άλλη μία ιστορία που θέλει τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη να έχει καταγγελθεί το 1984 από τους γονείς ενός 14χρονου αγοριού για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή «Live News», ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του ζευγαριού έκανε τότε παρέα με το ζευγάρι οι οποίοι επίσης ήταν καλλιτέχνες και προσπάθησε να προσεγγίσει τον γιο τους. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του καναλιού, αρχικά τον χάιδευε και έπειτα επέμενε με τηλέφωνα στα οποία έλεγε στο ανήλικο αγόρι ότι «αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς».

Το παιδί έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, κόβοντας τις φλέβες του. Ευτυχώς όμως οι γονείς του το μετέφεραν έγκαιρα στο νοσοκομείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ο έφηβος δεν είχε μιλήσει στους γονείς του για το τι συνέβαινε. Έναν χρόνο μετά τους αποκάλυψε τι τον οδήγησε σε αυτό το σημείο.

Την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε στην Πέτρου Ράλλη για δακτυλοσκόπηση, διαπιστώθηκε ότι είχε ξαναγίνει. Ωστόσο, το ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό γιατί οι γονείς του παιδιού είχαν αποσύρει τη μήνυσή τους, γιατί φοβήθηκαν ότι θα έβλαπτε τον γιο τους.


Διαβάστε επίσης