-->
02.06.2023

Νέες αποκαλύψεις – Γειτόνισσα της Καρολάιν στο Channel 5: Με πήρε τηλέφωνο ο Μπάμπης ζητώντας βοήθεια

Συγκλονίζει η μαρτυρία γειτόνισσας της Καρολάιν Κάρουτς και του δολοφόνου συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που μιλάει στο ντοκιμαντέρ «Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο» που ασχολείται με το έγκλημα των Γλυκών Νερών και φιλοξενείται στο βρετανικό Channel 5.

Στο εν λόγω ντοκιμαντέρ, διάρκειας 90 λεπτών, σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά «on camera» η γειτόνισσα του ζευγαριού, η οποία είχε καθημερινές επαφές με το ζευγάρι και κυρίως με την Καρολάιν, ενώ ήταν αυτήκοος μάρτυρας της δολοφονίας.

«Θυμάμαι την στιγμή που έμαθα ότι ομολόγησε. Εκεί πάθαμε όλοι σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα» είπε η γυναίκα.

Μάλιστα, περιέγραψε ότι της τηλεφώνησε ο πιλότος το βράδυ της δολοφονίας της Καρολάιν, ζητώντας βοήθεια. «Με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό μου και ακούω τον Μπάμπη, που εκείνη την ώρα δεν τον καταλάβαινα τι μου έλεγε, σαν να ζητάει βοήθεια. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι μου λέει. Πετάχτηκα από το κρεβάτι μου αναστατωμένη, ξύπνησα τον σύζυγό μου. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο τον Μπάμπη και τον ακούω να φωνάζει…» είπε χαρακτηριστικά.

«Ακόμα και τώρα που μιλάμε, δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το παιδί που γνώριζα, έφτασε να κάνει αυτό το τρομερό πράγμα. Αυτή την πράξη» τονίζει σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στη σχέση της με την Καρολάιν.

Αναφερόμενη στην Καρολάιν «η απώλειά της είναι πολύ μεγάλη. Ζει μέσα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου. Την αγαπώ» καταλήγει η γυναίκα.Διαβάστε επίσης