-->
07.02.2023

Νέες καταγγελίες για τον φερόμενο ψευτογιατρό – «Σταματήστε τη θεραπεία για να λειτουργήσουν τα βλαστοκύτταρα» (VIDEO)

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις για τη δράση του φερόμενου ψευτογιατρού, ο οποίος προσποιούμενος τον νευρολόγο, εξαπατούσε ασθενείς με ανίατες ασθένειες, υποσχόμενος την πλήρη ίαση τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και όπως έχει προκύψει από την αστυνομική έρευνα, τέσσερα πρόσωπα έχουν ήδη καταθέσει ότι ο 66χρονος τούς προέτρεψε να σταματήσουν τη μέχρι τότε θεραπεία τους, προκειμένου, όπως τους έλεγε, να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα βλαστοκύτταρα και τα πεπτίδια που δήθεν τους χορηγούσε.

Αίσθηση, επίσης, προκαλεί η καταγγελία γυναίκας, η οποία συνόδευσε το παιδί της στη Γερμανία για δήθεν εξετάσεις.

Εκεί και αφού είχε ξεχάσει κάτι για τη θεραπεία του, ο 66χρονος ψευτογιατρός και ο Γερμανός συνεργός του, την έπεισαν ότι πάσχει από άνοια και θα πρέπει να ξεκινήσει και η ίδια τον κύκλο των θεραπειών με βλαστοκύτταρα.

Σύμφωνα με άλλες καταγγελίες, τις φορές που τα θύματα κατάλαβαν ότι εξαπατώνται και ζητούσαν πίσω τα χρήματά τους, η απάντηση που λάμβαναν από τον 66χρονο φυσιοθεραπευτή ήταν πως δεν έχουν απόδειξη για τα λεφτά που κατέθεσαν.

Τον «καίει» το ημερολόγιο

Όπως αποκάλυψε χθες το MEGA, ο 66χρονος ψευτογιατρός διατηρούσε ημερολόγιο στο οποίο κατέγραφε τους ασθενείς του και τις δήθεν θεραπείες που ακολουθούσαν.

Εκεί, υπάρχει μια αναφορά για μια γυναίκα που λέει: «Κατάλαβε ότι την κοροϊδεύω τον Μάιο του 2015 γιατί περίμενε μέχρι τον Οκτώβριο του 2016 για να δει ότι κάτι πάει στραβά».

Αυτό που επίσης έχει προκύψει από την έρευνα, και όπως κατέθεσε στενή συγγενής του Γερμανού συνεργάτη του 66χρονου, είναι ότι φυσιοθεραπευτής ήταν το βασικό πρόσωπο που προσέγγιζε και αλίευε υποψήφια θύματα.Διαβάστε επίσης