-->
14.04.2024

Νέος πονοκέφαλος για την Κουμουνδούρου: Διαφωνεί για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Πολάκης

Νέες αναταράξεις προκλήθηκαν στην σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καθώς αντίθετος στην υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια φέρεται να είναι ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πολάκης φέρεται να εμφανίστηκε κατηγορηματικά αντίθετος απέναντι στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, παρότι μέλος της ηγετικής ομάδας του κόμματος.

Διαφωνίες επι της τακτικής

Από πλευράς του, ο βουλευτης και Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς διαφώνησε, κατά πληροφορίες, απέναντι στην πρακτική να ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πρώτος τα χαρτιά του, προαναγγέλλοντας τη θέση του πριν καν δει το φως της δημοσιότητας το νομοσχέδιο.

Αχρείαστη η κομματική πειθαρχία

Από μέρους του, ο Θανασης Θεοχαρόπουλος εκτίμησε ως αχρείαστη την κομματική πειθαρχία δεδομένου ότι όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσυπέγραψαν την πρόταση νόμου που κατέθεσε η Κουμουνδούρου στις αρχές της εβδομάδας, άποψη που διατύπωσε από πλευράς του στην εισήγηση του και ο Διονύσης Τεμπονέρας, κάνοντας λόγο για παράδοξη κομματική πειθαρχία.Διαβάστε επίσης