-->
06.12.2022

Νίκος Βέρτης: Γιατί πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο τραγουδιστής

Ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε ότι υπάρχουν απατεώνες που προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα χρησιμοποιώντας το όνομά τους.

Σύμφωνα με ανάρτησή του κυκλοφορούν δημοσιεύματα τα οποία καλούν ανυποψίαστους χρήστες να βγάλουν χρήματα, ξεκινώντας επενδύσεις, όπως κάνει και ο ίδιος, αλλά με παράνομους τρόπους που εξαπατούν του χρήστες.

Γι’ αυτό θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τα δημοσιεύματα που φέρουν το όνομά του ξεκαθαρίζοντας ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό και γι’ αυτό τον λόγο χρειάστηκε να απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Διαβάστε τι έγραψε ο τραγουδιστής

«Αγαπητοί φίλοι είμαστε υποχρεωμένοι, ηθικά κυρίως, αφού κινδυνεύετε να πέσετε θύματα απάτης να σας ενημερώσουμε πώς διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με δήθεν ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα, συνοδευόμενα από την ψευδέστατη αναφορά πως δήθεν ο κύριος Βέρτης έβγαλε πολλά λεφτά, εκατομμύρια συγκεκριμένα, από τέτοιου είδους επενδύσεις ή και bitcoin, ενώ είχε υποτίθεται πτωχεύσει από άλλες επενδύσεις, είναι παντελώς ψευδή και συνιστούν Απάτη. Χρησιμοποιούνε μάλιστα ψεύτικες μακέτες λογότυπα και φτιάχνουν δήθεν συνεντεύξεις από γνωστές σοβαρές εφημερίδες ή site’s για να πείσουν για την σοβαρότητα του άρθρου…

»Επίσης ψευδή και προϊόν απάτης είναι και διάφορα site’s που χρησιμοποιούν εμπορικά ονόματα ή πρόσωπα που αποτελούν πρότυπα ηθικής, μεταξύ των οποίων και το όνομα του κυρίου Βέρτη, με σκοπό να αποσπάσουν δήθεν δανεικά χρήματα κλπ. Γενικά προσοχή σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, μην δώσετε κάπου λεφτά. Τα επίσημα Site μας είναι γνωστά με το γαλάζιο τικ. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως έχει γίνει καταγγελία στο σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Λυπούμαστε πολύ και ελπίζουμε να βοηθήσαμε στην αποτροπή της εξαπάτησης σας» έγραψε ο Νίκος Βέρτης.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Vertis (@nvertis)

Διαβάστε επίσης