-->
11.08.2022

Ο Δένδιας, τα μηνύματα και ο Παπασταύρου 

Η παρουσία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ήταν ιδιαίτερα σημειολογική.
Η παρέμβαση Καραμανλή αφορούσε τις τελευταίες γεωπολιτικές εξελίξεις αλλά και τα εξωτερικά θέματα της χώρας μας με σαφείς αιχμές για τα περί συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο με τους Τούρκους.
Παράλληλα ο Κώστας Καραμανλής ήταν ξεκάθαρος. «Με εκπτώσεις στα εθνικά θέματα δεν εξαγοράζεται η ειρήνη».
Επανεμφάνιση 
Ένας φίλος από τα παλιά γύρισε ξανά θα μπορούσε να είναι ο τίτλος. Ο Σταύρος Παπασταύρου στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμάρα στην κυβέρνηση του έστω και έμμεσα γύρισε ξανά στα γαλάζια πράγματα.
Ο άνθρωπος που στοχοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και δικαιώθηκε ήταν στην γαλάζια αποστολή στο Συνέδριο του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες.
Να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Παπασταύρου που είχε αφήσει το στίγμα του στην κυβέρνηση Σαμάρα αφού αναλάμβανε όλες τις δύσκολες αποστολές με την τρόικα έχει διαρκέσει και γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ αλλά και αντιπρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ.
Έξοδος 
Την τιμητική του είχε γνωστός χώρος πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού το βράδυ της Τετάρτης. Γαλάζιοι βρέθηκαν εκεί μετά την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής. Άλλωστε ήταν δίπλα.
Κάποιο άλλοι πάντως ήπιαν το ποτό τους στη κήπο πάνω από το Μέγαρο Μουσικής.





Διαβάστε περισσότερα από το War Room



Διαβάστε επίσης