-->
06.06.2023

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Ναταλία Γερμανού: Το «αυτοί είστε», η ιστορία ζωής και η… λαμπάδα

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε στη Ναταλία Γερμανού ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μια ενδιαφέρουσα, αλλά και εντελώς διαφορετική, συνέντευξη παραχώρησε στη Ναταλία Γερμανού ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», όντας ιδιαίτερα ευδιάθετος και έτοιμος να απαντήσει σε κάθε ερώτημα.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε για τις Αρχές του ΚΚΕ αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος επιλέγει να χρησιμοποιεί φράσεις της καθημερινότητας, χωρίς να υπολογίζει αν θα γίνουν viral ή όχι.

Μιλώντας για την κόρη του, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό. Η κόρη του κ. Κουτσούμπα μοίραζε φυλλάδια του ΚΚΕ και μια περαστική άρχισε να μιλάει άσχημα για τον πατέρα της, χωρίς φυσικά να γνωρίζει το ποια ήταν κοπέλα.

Ο γγ του ΚΚΕ, συγκινήθηκε βλέποντας μια παλιά φωτογραφία από όλη του την οικογένεια, αναφέροντας με νοσταλγεία πως αρκετοί από αυτό το καρέ δεν είναι πια στη ζωή.

Όσο για το πώς ανέφερε το περιβόητο «αυτοί είστε», υποστήριξε πως του βγήκε αυθόρμητα βλέποντας τις διαμάχες Μητσοτάκη και Τσίπρα στη Βουλή.

«Θα ήταν ένα Πρωταπριλιάτικο αστείο αν έλεγα ότι θα κυβερνήσω με τον Μητσοτάκη ή τον Τσίπρα», είπε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, εξήγησε γιατί το κόμμα του καταψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης.

«Στις επόμενες εκλογές το ΚΚΕ θα είναι πιο δυνατό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο ταξίδι στη Γαλλία και στη γλώσσα που θυμάται ακόμα από τα μαθήματα στο εξατάξιο Γυμνάσιο Λαμίας, χωρίς να κάνει φροντιστήριο.

Στο φινάλε της συνέντευξης, ακολούθησαν τα καθιερωμένα δώρα που κάνει η Ναταλία Γερμανού στους καλεσμένους της. Μια ποιητική συλλογή και μια κούπα που έγραφε «αυτοί είστε», έδωσε η παρουσιάστρια στον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Από την πλευρά του, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, έκανε ένα συγκινητικό δώρο στη Ναταλία Γερμανού, το οποίο μάλιστα είναι μέρος και του ιστορικού αρχείου του κόμματος.

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού δεν θα μπορούσε να μην εμφανίσει και τη λαμπάδα που έχει επάνω τον Δημήτρη Κουτσούμπα και μερικές από τις viral ατάκες του.Διαβάστε επίσης