-->
13.06.2024

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ηλίας Σιακαντάρης, εκπρόσωπος Τύπου της υπηρεσιακής κυβέρνησης Σαρμά

Όλοι αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο νέος εκπρόσωπος της υπηρεσιακής κυβέρνησης του Ιωάννη Σαρμά.

Ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός που ορκίστηκε νωρίτερα ενώπιον της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου και ανέλαβε τα καθήκοντά του στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου του παρέδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόκειται απόψε να ανακοινώσει τη σύνθεση της κυβέρνησης.

Η νέα κυβέρνηση θα ορκιστεί αύριο, Παρασκευή, στις 12.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, για εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης προαλείφεται ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ηλίας Σιακαντάρης.

Ποιος είναι ο Ηλίας Σιακαντάρης
Ο Ηλίας Σιακαντάρης είναι παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων στην ΕΡΤ1. Παρουσιάζει τα νέα κάθε Σαββατοκύριακο στις 21.00.

Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, πρώην ΑΣΟΕΕ. Πήρε Master στη Δημοσιογραφία από το Columbia University Graduate School of Journalism της Νέας Υόρκης.

Εργάστηκε στο CBSNews, στην ΙΗΤ/Kathimerini English Edition, στις εκδόσεις ΙΜΑΚΟ, Λυμπέρη, την Καθημερινή, την Ημερησία, την Οικονομική Επιθεώρηση, μεταξύ άλλων. Αρθρογραφούσε στο περιοδικό Status. Έχει συνεργαστεί με ελληνικά και ξένα έντυπα/ηλεκτρονικά μέσα.

Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά και προσπαθεί να μάθει φαρσί. Ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ λίγο πριν από την πιλοτική πρώτη εκπομπή τον Απρίλιο του 2006. Αρχικά, κάλυπτε και τα δύο αντικείμενα της εξειδίκευσής του: Οικονομία και Ιράν.

 Διαβάστε επίσης