-->
25.06.2022

Ο Καραμανλής στη Μυτιλήνη και το γαλάζιο παζλ στα βόρεια 

Εξαγγελίες που έχουν να κάνουν με σημαντικά έργα αναμένεται να κάνει στη Λέσβο την Παρασκευή ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Ο υπουργός Υποδομών, την Παρασκευή το πρωί, σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και αναμένεται να ανακοινώσει την υλοποίηση μιας σειράς έργων που αφορούν το φράγμα Τσικνιά, την παράκαμψη Καλλονής, Αγίας Παρασκευής προς Πέτρα καθώς και τη νότια παράκαμψη της πόλης της Μυτιλήνης.

Πρόκειται για έργα που αποτελούσαν διαχρονικά αιτήματα της τοπικής κοινωνίας και πλέον είτε ολοκληρώνονται, είτε ξεκινούν.

Είναι σαφές ότι στην μάχη της ανάδειξης του κυβερνητικού έργου μπαίνει ο Κώστας Καραμανλής που, όσο είναι στο υπουργείο Υποδομών, έχει τρέξει κομβικά έργα σε όλη την χώρα συνολικού ύψους 13,5 δισ. ευρώ.

Μάλιστα το απόγευμα ο Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει στα γαλάζια στελέχη, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο νησί.

 

Βόρειος Τομέας 

Η στήλη πρώτη σας είχε αποκαλύψει πως ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης δεν θα είναι υποψήφιος τελικά στο Βόρειο Τομέα πέρα την αρχική σκέψη.

Η στήλη πάλι σας ενημερώνει πως ούτε η Μίνα Γκάγκα θα είναι υποψήφια στο Βόρειο Τομέα. Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας ασχολείται επισταμένα με τα καθήκοντα της χωρίς να σημαίνει ότι λέει όχι σε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα της για το γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο.

Πάντως μην νομίζετε ότι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο βόρειο τομέα δεν θα ενισχυθεί με ένα γνωστό πρόσωπο να είναι στο «ραντάρ» του Μαξίμου.

 

Εκδήλωση 

Μπορεί να μην έχει υπουργικό θώκο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν θα δώσει μάχη για την πρώτη θέση στην Α’ Αθηνών όπου είχε κόψει πρώτη το νήμα στις τελευταίες εκλογές.

Μάλιστα την ερχόμενη Δευτέρα διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση για την θέση της γυναίκας στην ελληνική κοινωνία. Η διοργάνωση γίνεται από το Κέντρο Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα όπου η πρώην υπουργός είναι πρόεδρος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης και ήδη υπάρχει μεγάλη κινητικότητα.
Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης