-->
24.09.2023

Ο Πιερρακάκης, η Α’ Αθηνών και οι επιστροφές στο ΚΙΝΑΛ

Η στήλη από καιρό σας είχε ενημερώσει ότι ο Κυριάκος Πιερρακάκης κατεβαίνει στην Α’ Αθηνών, παρά το γεγονός ότι κάποιοι υποστηρίζουν πως θα προωθηθεί στο Επικρατείας και θα αναλάβει εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ στην προεκλογική περίοδο. Όπως είναι φυσικό αυτές τις πληροφορίες τις διακινούν περισσότερο συνυποψήφιοι του στην Α ‘Αθηνών για προφανείς λόγους.
Μάλιστα πριν λίγες μέρες υπήρξε μεγάλη μάζωξη γαλάζιων στελεχών στην Α’ Αθηνών που στηρίζουν την υποψηφιότητα του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και έγινε προγραμματισμός για την επόμενη περίοδο.
Να σημειωθεί πως η υποψηφιότητα Πιερρακάκη διεμβολίζει και ψηφοφόρους του Κέντρου ενώ ευρεία είναι η αποδοχή του στο «γαλάζιο» στερέωμα.
Πάντως στο ενδιάμεσο κάνει περιοδείες στη χώρα, όπως την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα, για τα ψηφιακά έργα που θα «τρέξουν» στην περιοχή.
Επιστροφές 
Μαζί με τα νέα στελέχη που θέλει να προωθήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ έχει βάλει στο στόχαστρο και πρώην υπουργούς και βουλευτές που είχαν αποστασιοποιηθεί και επιθυμεί να ξαναμπούν στην μάχη του σταυρού.
Μάλιστα κάποιες επαφές τις κάνει ή θα τις κάνει ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Μεταξύ των προσώπων που είναι στο μικροσκόπιο βρίσκονται ο Νάσος Αλευράς, ο Απόστολος Κατσιφάρας ενώ κάποιοι επιμένουν και για την Κατερίνα Μπατζελή που είχε φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Επαφές 
Στην Αθήνα παρέμεινε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης μετά την παρουσίαση του βιβλίου του, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Πολεμικό Μουσείο και σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης είχε επαφές.
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης μέχρι το Πάσχα αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του στις προεδρικές εκλογές της Κύπρου.
Να σημειωθεί πως το βιβλίο του παρουσίασε ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος και ο καθηγητής Ευάνθης Χατζηβασιλείου ενώ ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, που συνδέεται με φιλία με τον Χριστοδουλιδη, λόγω της έκτακτης παρουσίας του στις ΗΠΑ παρενέβη μέσω βίντεο.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης