-->
07.12.2022

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε σποτ για τον εμβολιασμό με ατάκα του… Γεωργιάδη και ο υπουργός έδωσε συγχαρητήρια

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σποτ υπέρ του εμβολιασμού, με κεντρικό σύνθημα «Εμβολιαζόμαστε- Είμαστε θετικοί στη ζωή».

Στο σποτ ακούγεται μία ατάκα του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media συνεχάρη την αξιωματική αντιπολίτευση για την πρωτοβουλία.

Πρωταγωνίστρια του σποτ είναι μία κοπέλα, που κάνει τατουάζ στο μπράτσο της τη λέξη ζωή. Κάποια στιγμή στο βάθος ακούγεται μία ατάκα του υπουργού Ανάπτυξης. «Δεν θες κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις», είχε πει σε δηλώσεις του.

Με ανάρτησή του, ο κ. Γεωργιάδης συνεχάρη τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτοβουλία του σποτ που προτρέπει τους πολίτες να εμβολιαστούν. Όσο για τη χρήση της ατάκας του, έγραψε ότι είναι «καλοδεχούμενη», εάν αποδειχθεί ότι μπορεί να πείσει έστω και έναν άνθρωπο να κάνει το εμβόλιο.

«Συγχαίρω τον ⁦ΣΥΡΙΖΑ⁩ για την πρωτοβουλία του επιτέλους να κάνει σποτ προτρέποντας τον κόσμο να εμβολιαστεί. Η χρήση μίας απομονωμένης φράσης μου, εάν αποδειχθεί ότι μπορεί να πείσει έστω και έναν συμπολίτη μας ακόμη να εμβολιαστεί, καλοδεχούμενη», έγραψε συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης.


Στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το σποτ, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «αποτυγχάνει διαρκώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να προστατέψει τη δημόσια υγεία», τη στιγμή που οι δείκτες της πανδημίας «καθημερινά» καταγράφουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο.

«Βασικό στοιχείο της αποτυχίας της είναι τα χαμηλά ποσοστά στον εμβολιασμό, κάτι που οφείλεται και στην αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για το σκοπό αυτό», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει συστηματικά να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εντείνει τη δική του προσπάθεια, με μια επικοινωνιακή καμπάνια να πειστούν όλοι, νέοι και μεγαλύτεροι. Με κεντρικό σύνθημα τη λέξη “Ζωή”, καλούμε όλες και όλους να εμβολιαστούν για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές ακόμη κι αν νοσήσουμε», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης