-->
14.06.2024

Ο Τάσος Μπουγάς «κράζει» τους vegan σε πασχαλινή διαφήμιση

Τον Τάσο Μπουγά επέλεξε η αλυσίδα καταστημάτων Jumbo για την καθιερωμένη πλέον πασχαλινή διαφήμιση, η οποία έγινε viral από τις πρώτες κιόλας ώρες της προβολής της.

Ο τραγουδιστής εμφανίζεται ως «Πλανητάρχης» στο Φεγγάρι, ενώ παράλληλα τον περικυκλώνουν: ένα κόκκινο αυγό ως διαστημόπλοιο στη Σελήνη, μία χορεύτρια ντυμένη λαγός που κάνει pole dancing, ποτήρια με μπύρα σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, ψήστες, αρνιά και κοκορέτσια.

Ο Τάσος Μπουγάς σε ρόλο αστροναύτη αναγκάζεται να μεταναστεύσει στη Σελήνη για να ψήσει το αρνί, επειδή έχει «εκδιωχθεί» όπως λέει τραγουδιστά, από τους vegan στους ρυθμούς του «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο μοιράζονται σε εκείνους που το βρήκαν πολύ κακή ιδέα και προσβλητικό, αλλά και σε εκείνους που γέλασαν με το χιούμορ του κλιπ.

Δείτε τη διαφήμιση

«Κάνουμε χιούμορ» – Οι δηλώσεις Μπουγά 

Μετά την έκταση που έλαβε το θέμα, ο Τάσος Μπουγάς είπε: «Με φώναξε η εταιρεία που κάνει τη διαφήμιση και μου είπε να πω το τραγούδι αυτό. Δεν έγινε διασκευή, τα λόγια άλλαξαν, δεν με πείραξε αυτό». Ο ίδιος τόνισε, πως ο Γιώργος Θεοφάνους, δημιουργός του «Φεγγάρι μου, ήταν ενήμερος για τον «δανεισμό» του κομματιού. «Μίλησε η διαφημιστική εταιρεία με τον Γιώργο Θεοφάνους» είπε.Διαβάστε επίσης