-->
25.05.2024

«Ο θάνατος ήταν ακαριαίος», λέει ο πατέρας του νεκρού ντελιβερά

Συγκλονίζει ο πατέρας του 47χρονου διανομέα που έχασε τη ζωή του στην Θεσσαλονίκη όταν απερίσκεπτος οδηγός, όπως φαίνεται χωρίς να έχει δίπλωμα οδήγησης έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παραβίασε 3 κόκκινα φανάρια με αποτέλεσμα να εμβολίσει και να σκοτώσει ακαριαία τον 47χρονο άνδρα, πατέρα 2 παιδιών. Μάλιστα ο 21χρονος νεαρός, που φέρεται να έκανε κόντρες στην άσφαλτο με άλλο αυτοκίνητο επιχείρησε να φύγει από το σημείο όταν εμβόλισε τον διανομέα.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο πατέρας του θύματος δήλωσε συντετριμμένος για τον 21χρονο που χτύπησε τον γιο του: «Αυτός ο νεαρός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στην Παπανδρέου από την παραλία. Στην συνέχεια ο γιος μου κατέβαινε από την Μαρτίου και έστριψε αριστερά όπως επιτρεπόταν, αφού άναψε πράσινο στο φανάρι! Αυτός έτρεχε με 150 χλμ. Τον διέλυσε… Ακαριαίος θάνατος».

Στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο διανομέας συνάδελφοί του έχουν αφήσει λουλούδια και κεράκια στη μνήμη του 47χρονου, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του. Σύμφωνα με τον Ant1, στο συγκεκριμένο σημείο σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα.

Η τραγική ειρωνεία

Τραγική ειρωνεία ότι λίγα λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα, η 16χρονη κόρη του ντελιβερά πέρασε από το σημείο. Είδε τη διαλυμένη μηχανή του πατέρα της και μόλις έφθασε στο σπίτι είπε ενστικτωδώς στη μητέρα της ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

 

 Διαβάστε επίσης