-->
04.10.2023

Οι παρουσίες – έκπληξη στην εκδήλωση του Αδωνι και η «έκρηξη» του Δημητρακόπουλου

Σε προεκλογική συγκέντρωση εξελίχθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Άδωνι Γεωργιάδη «Απλά μαθήματα ρητορικής» στον Ελληνικό Κόσμο.
Στις πρώτες σειρές ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Παναγιώτης Πικραμμένος και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ακόμα οι υπουργοί Κωστής Χατζηδάκης Νίκη Κεραμέως και Νίκος Παπαθανάσης που είναι υποψήφιοι στο Βόρειο Τομέα εκεί που εκλέγεται ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υφυπουργός Άμυνας Νικος Χαρδαλιάς και η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.
Οι βουλευτές Μπάμπης Παπαδημητρίου , Διονύσης Χατζηδάκης, Δημήτρης Καιρίδης, Χριστίνα Αλεξόπουλου, Γιάννης Μελάς, Χριστόφορος Μπουτσικάκης κ.α.
Ομιλητές ήταν οι υπουργοί Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο πρώην βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός, ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
«Έκρηξη»
Μάλιστα ο γνωστός ποινικολόγος βγήκε από το πλαίσιο του βιβλίου και αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Novartis υποστηρίζοντας πως ουσιαστικά όσα πολιτικά πρόσωπα κατηγορήθηκαν, στοχοποιήθηκαν πολιτικά από την τότε κυβέρνηση.
Μάλιστα αναφέρθηκε και στην εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη που σήμερα ελέγχεται για τους χειρισμούς της την υπόθεση.
Στο ακροατήριο πέρα από τον οικοδεσπότη Άδωνι Γεωργιάδη, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Παναγιώτης Πικραμμένος που τους είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για την υπόθεση Novartis.
Βραβεία
Ο δραστήριος πρόεδρος του ΕΒΕΑ έχει ετοιμάσει εκπλήξεις ενώ και ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει και συγκεκριμένες εξαγγελίες για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Εκδήλωση
Πάντως την Τετάρτη σε ξενοδοχείο της Συγγρού εκδήλωση είχε και ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και υποψήφιος στα νότια Τάσος Γαϊτάνης.
Εκεί παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννη Οικονόμου, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο  Νίκος Χαραδαλιάς, ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Θανάσης Νέζης.


Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης