-->
22.01.2022

Αποκάλυψη 15minutes.gr: «Ομπρέλα» τώρα και στο ΚΙΝΑΛ – Στόχος να μην επιστρέψει το… ΠΑΣΟΚ!

Να λοιπόν που και η Χαριλάου Τρικούπη απέκτησε τη δική της… «Ομπρέλα» -και, μάλιστα, την Κυριακή πραγματοποιεί και την πρώτη της εκδήλωση!

Στο πάνελ θα είναι οι πρωταγωνιστές της νέας τάσης, πρόσωπα από την «Ανανεωτική Αριστερά» και τις «Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία», συν μια έκπληξη!

Θα είναι, δηλαδή, ο Θόδωρος Μαργαρίτης, (πάνω αριστερά) ο Γιώργος Καμίνης, (πάνω δεξιά)ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, (μέσον αριστερά) η Μαρία Στρατηγάκη, (μέσον δεξιά) Μιχάλης Χάλαρης, (κάτω αριστερά) ενώ θα συντονίσει ο Γιώργος Μπουλμπασάκος.

Όλοι αυτοί, συν ο Γιάννης Μεϊμάρογλου (κάτω δεξιά) που επίσης πρωταγωνιστεί, όχι απλώς δεν έχουν καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και υπήρξαν σε μεγάλο βαθμό, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, …ορκισμένοι εχθροί του!

Στόχος της «Ομπρέλας», άλλωστε, είναι το Κίνημα Αλλαγής να μην γίνει και πάλι…ΠΑΣΟΚ, όπως επιδιώκουν πολλά στελέχη-μεταξύ αυτών ο Παύλος Γερουλάνος, αλλά σε μεγάλο βαθμό και ο Ανδρέας Λοβέρδος!

Στο πάνελ, όμως, θα είναι και ο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, ο Στέφανος Παραστατίδης.

Κίνηση που σηματοδοτεί όχι απλώς μια «φιλοφροσύνη» της αρχηγού απέναντι σε μια νέα προσπάθεια στο εσωτερικό του κόμματος, αλλά στην βαθιά βούληση της Φώφης Γεννηματά ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ.

Μπορεί βλέπετε η ίδια να είναι κόρη του Γιώργου Γεννηματά, αλλά τα χρέη του ΠΑΣΟΚ δεν επιτρέπουν σε καμία περίπτωση την επαναλειτουργία του.

Αφήστε και που το ΚΙΝΑΛ είναι το δημιούργημα της ίδιας…Διαβάστε επίσης