-->
25.01.2022

Οργή Σκορδά για δηλώσεις Ψωμιάδη για το #metoo: Να το πάρει πίσω, είναι πατέρας κοριτσιού!

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε στο «Πρωινό» και στην Πολυξένη Καραμίχα με αφορμή τη φωτιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητό του.

Ο πρώην περιφερειάρχης ρωτήθηκε και για το κίνημα MeToo, σχολιάζοντας πως «εγώ είμαι αντίθετος με όλο αυτό. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και τώρα πας να βγεις στην τηλεόραση να σε ξαναθυμηθούν. Κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη δημόσια όλη η Ελλάδα, αν αύριο βγει αθώος ποιος θα τον αποκαταστήσει; Διαφωνώ με όλα αυτά».

Οι δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σχολιάστηκαν από το «Πρωινό».

«Κορίτσια, ψυχραιμία! Μιλάμε για επί σειρά ετών, για τον νούμερο ένα άνθρωπο στην Βόρεια Ελλάδα. Μιλάμε για τεράστια δύναμη, όλα τα κανάλια κι όλοι οι δημοσιογράφοι… Μεγάλη δύναμη που την δίνει ο κόσμος. Ο κόσμος στην Θεσσαλονίκη τον ψήφισε νομάρχη επί 12 χρόνια. Σφαζόμασταν τα κανάλια μεταξύ μας για να τον έχουν… Παναγιώτη, με αγάπη, προχωρώντας τα χρόνια πρέπει να αλλάζουν οι λανθασμένες απόψεις κάποιων…Το να λες γιατί δεν βγήκαν τότε. Η έκπληξη για μένα θα ήταν να πει κάτι διαφορετικό…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Ενώ η Φαίη Σκορδά αντέδρασε, ακόμα και πριν της δοθεί ο λόγος, καθώς εξοργίστηκε από τα λεγόμενα του Ψωμιάδη:

«Είναι ένας σύζυγος, ένας πατέρας ενός κοριτσιού, οπότε εγώ περιμένω να το πάρει πίσω. Δεν τον αντιμετωπίζεις σαν πολιτικό, αλλά σαν άνθρωπο. Είναι ένας μπαμπάς ενός κοριτσιού. Δεν μπορεί να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Τέλος! Το να σχολιάσω έντονα το κομμάτι αυτό, δεν θα το κάνω. Δεν θέλω τοποθετήσεις τηλεοπτικά να παρερμηνεύονται και για να κάνεις ένα ξέσπασμα. Είμαι αντίθετη στην τοποθέτησή του».Διαβάστε επίσης