-->
29.11.2022

Όταν ο Ανδρουλάκης παριστάνει τον εισαγγελέα

Προφανώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν αντιλαμβάνεται τον διαχωρισμό των εξουσιών, όπως ακριβώς προβλέπει το σύνταγμα.

Διαφορετικά δεν θα απαιτούσε από την κυβέρνηση την επιτάχυνση της διερεύνησης των υποκλοπών.

Ευτυχώς στην Ελλάδα η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και κανείς δεν μπορεί να παρέμβει σε μια υπόθεση, η οποία εκτός των άλλων έχει γίνει αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Οι δικαστές δεν λειτουργούν υπό πίεση ειδικά όταν πρόκειται να διερευνήσουν ένα υποτιθέμενο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται μυστικές υπηρεσίες.

Χρειάζονται χρόνο για να τεκμηριώσουν όλες τις καταγγελίες για να μπορέσουν να καταλήξουν ψύχραιμα στο πόρισμα το οποίο θα εκδώσουν.

Να είναι σίγουρος ο Νίκος Ανδρουλάκης ότι αν οι δικαστές ανακαλύψουν παράνομες πράξεις κρατικών υπαλλήλων, τότε σίγουρα θα τους παραπέμψουν στη Δικαιοσύνη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάθε μέρα θα στήνουν και μια δικογραφία με δημοσιεύματα που περιλαμβάνουν… φανταστικές λίστες με ονόματα δήθεν παρακολουθούμενων.

Είναι άλλο τα τεκμηριωμένα στοιχεία και άλλο τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και η συνωμοσιολογία που επιδίδονται μετά μανίας κάποια στελέχη της αντιπολίτευσης και ο μηχανισμός προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο για την απόφασή του να καταψηφίσει το νομοσχέδιο το οποίο θωρακίζει το απόρρητο των επικοινωνιών, τις διατάξεις του οποίου αρχικά είχε χαρακτηρίσει θετικές, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι συνιστά ανακολουθία.

Προφανώς ο Νίκος Ανδρουλάκης καταψηφίζει το νομοσχέδιο για να μην κλέψει όλη τη δόξα ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης