-->
25.05.2024

ΠΑΣΟΚ: Δυσφορία στελεχών γιατί ο Ανδρουλάκης δεν λειτουργεί τα όργανα

Εντείνεται, όπως μαθαίνουμε, η δυσαρέσκεια στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς τα συλλογικά όργανα του κόμματος ουσιαστικά δεν έχουν λειτουργήσει σχεδόν ποτέ με τη νέα ηγεσία.
Η δυσφορία, μάλιστα, εντείνεται και σε στελέχη που υποστήριξαν τον Νίκο Ανδρουλάκη για την ηγεσία του κόμματος, αλλά τώρα τον βλέπουν να κυβερνά με μια μικρή ομάδα στελεχών που βρέθηκαν δίπλα του από την περίοδο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.
Πρόσωπα, μάλιστα, που γνωρίζουν επιμένουν πως εκτός από τον Γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλο καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της γραμμής του κόμματος παίζει και ο πέμπτος αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος- ίσως και μεγαλύτερο από αυτόν του Γραμματέα.
Θέμα δημοσίως δεν πρόκειται να θέσει κανείς, αφού ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι αδιαμφισβήτητος μετά την πολύ μεγάλη νίκη στη μάχη για την ηγεσία, ενώ -παρά την πτώση μετά τις υποκλοπές- στις δημοσκοπήσεις έχει αυξήσει τη δύναμη του ΠΑΣΟΚ κατά πολύ.
Οι γκρίνιες, όμως, είναι υπαρκτές, για πρώτη φορά μετά την κριτική Ανδρουλάκη, ενώ ορισμένα στελέχη αποτραβιούνται και ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με το ενδεχόμενο εκλογής τους στην προσεχή Βουλή.


Διαβάστε επίσης