-->
05.08.2021

Ποιος «γαλάζιος» βουλευτής εκπλήσσεται… με την Πελώνη 

Ερωτηματικά προκαλεί η στάση του Ανδρέα Κατσανιώτη ο οποίος υποστηρίζει πως η Αριστοτελία Πελώνη «πρέπει να ζητήσει συγγνώμη» για παλαιότερες αναρτήσεις της την περίοδο που ήταν δημοσιογράφος και πολύ πριν αναλάβει κυβερνητική εκπρόσωπος.
Η τοποθέτηση αυτή μάλιστα του «γαλάζιου» βουλευτή Αχαΐας έρχεται ενώ η ίδια είχε δώσει ήδη απαντήσεις στο μπρίφινγκ της Πέμπτης για την κριτική που της ασκήθηκε από κάποιους για τις δηλώσεις αυτές.
«Για ποιο πράγμα εγκαλούμαι ακριβώς; Επειδή σχολίαζα σχεδόν δέκα χρόνια πριν, σε άλλο πλαίσιο, με τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα , με την οποία έγραφα κιόλας και σε εφημερίδες όπως γνωρίζετε; Η μήπως εγκαλούμαι επειδή δεν έσβησα τα tweets όπως έκαναν άλλα πρόσωπα που εισήλθαν στη πολιτική; Θεωρώ αυτή η τακτική των τυμβωρύχων του διαδικτύου που θέλει να παίξει έναν ρόλο ιεράς εξέτασης είναι μια πολύ φθηνή τακτική που δείχνει και την απελπισία κάποιων» ξεκαθάρισε η Αριστοτελία Πελώνη.
ΥΓ 1. Πάντως για να ξέρετε όταν για παράδειγμα η Έφη Αχτσιόγλου υπουργοποιήθηκε σε μια νύχτα, είχε σβήσει τα μέχρι τότε tweets της.

ΥΓ 2. Ο Ανδρέας Κατσανιώτης ανήκει στο «σαμαρικό» μπλοκ.Διαβάστε επίσης