-->
08.02.2023

Προσπαθεί να γίνει πιστευτός ο δολοφόνος της Καρολάιν: Η συγγνώμη μου είναι πραγματική. Θρηνώ…

Δήλωση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν.

Σύμφωνα με το Star ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος στη νέα του δήλωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική».

Πλέον το νομικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, ως προς την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, η οποία αναμένεται το συντομότερο δυνατόν. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, η οικογένεια του θύματος επιθυμεί η επιμέλεια του μωρού να δοθεί αποκλειστικά σε αυτήν και κατέθεσε σχετικό αίτημα στην Εισαγγελία.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Χαρμάνης ανέφερε: «Ήρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από μητέρα Καρολάιν. πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές ιδίως για την Αλόννησο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι  η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του. Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας».

Γλυκά Νερά: Κατάφερε να επιβιώσει η Λυδία

Να μη δοθεί η επιμέλεια της μικρής Λυδίας στην οικογένεια του καθ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ζήτησε ο Α. Κασιμάτης, ο οποίος εκτίμησε πως ο κίνδυνος θα είναι τεράστιος για το παιδί. «Το παιδί δεν θα είναι καλό να μεγαλώσει με την οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στο OPEN. Ο ίδιος επεσήμανε πως ο κίνδυνος ήταν τεράστιος για το παιδί και σημείωσε πως ήταν ειδεχθής επιλογή η πράξη του στραγγαλισμού της Καρολάιν:

 Διαβάστε επίσης