-->
07.12.2022

Σακίρα: Αντιμέτωπη με φυλάκιση για φοροδιαφυγή 14,5 εκατ. ευρώ

Σακίρα: Η Κολομβιανή τραγουδίστρια αντιμετωπίζει ποινής φυλάκισης 8 ετών και προστίμου 23 εκατομμυρίων ευρώ. Σακίρα: Ισπανός εισαγγελέας, σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais,φέρνει στο προσκήνιο υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτήν την εβδομάδα, η σταρ της ποπ απέρριψε πρόταση για συμβιβασμό του εισαγγελικού γραφείου για να κλείσει η υπόθεση στην οποία κατηγορείται για την μη πληρωμή φόρων από το 2012 μέχρι το 2014.

Τόσο το γραφείο του Ισπανού εισαγγελέα, όσο και οι εκπρόσωποι της Σακίρα δεν ήταν διαθέσιμοι για να σχολιάσουν την υπόθεση.

Στο επίκεντρο της υπόθεσης είναι το πού ζούσε η Σακίρα εκείνη την περίοδο. Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι έμενε κατά κύριο λόγω στη Βαρκελώνη. Η ίδια λέει ότι εγκαταστάθηκε στην πόλη το 2015, όπου ζούσε με τον Ζεράρ Πικέ, τον πρώην πλέον σύζυγό της με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Υπενθυμίζεται ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσαν πριν λίγο καιρό ότι δεν είναι πια ζευγάρι. Οι δύο τους ήταν μαζί από το 2010, ενώ έχουν αποκτήσει και δύο γιους, τον Μίλαν και τον Σάσα.

Διαβάστε επίσης