-->
14.06.2024

Σεισμός στην Κουμουνδούρου – Πως ο Πολάκης κατέκτησε αυτόνομο λόγο και ρόλο

Η βόμβα Πολάκη απειλεί να ισοπεδώσει ολοκληρωτικά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κατάσταση είναι πολιτικά μη διαχειρίσιμη, παρά τις προσπάθειες που καταβάλει ο Αλέξης Τσίπρας να περάσει επικοινωνιακά το πρόβλημα ως επίδειξη πυγμής και αποφασιστικότητας.

Ο Πολάκης δεν είναι ένα τυχαίο στέλεχος.

Είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Χρησιμοποιήθηκε ως φόβητρο για τους αντιπάλους με αποτέλεσμα να κατακτήσει έναν αυτόνομο λόγο και ρόλο.

Όταν τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν λουφάξει, ο Πολάκης έμπαινε μπροστά.

Το χειρότερο από όλα για την Κουμουνδούρου είναι ότι ο Πολάκης παρά τις καθεστωτικές πρακτικές του, την αμετροέπεια και τα νταηλίκια είχε και εξακολουθεί να έχει ερείσματα σε ένα σημαντικό κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ.

Η διαγραφή του απονευρώνει τον ΣΥΡΙΖΑ από το λεγόμενο μαχητικό κομμάτι των ψηφοφόρων με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

Ο Πολάκης δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ιδιωτεύσει.

Σίγουρα θα περιμένει την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, την οποία όλοι πλέον προεξοφλούν για να τη χρεώσει στους… ενδοτικούς και στη συνέχεια να στήσει το δικό του μαγαζί.

Η διαγραφή Πολάκη οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία σε μια άνετη νίκη και τη διασφάλιση αυτοδύναμης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Οι παρενέργειες της διαγραφής θα φανούν την επόμενη ημέρα και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί είναι βέβαιο ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα στείλει στο σπίτι τους μια σειρά από στελέχη που λειτουργούν υπονομευτικά με στόχο να δημιουργήσει ένα νέο καθαρά αρχηγικό κόμμα.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης