-->
19.04.2024

Σκοτίνα Πιερίας: Ρέμα παρέσυρε αυτοκίνητο – Ανασύρθηκε νεκρή γνωστή παιδίατρος της Κατερίνης (εικόνες)

Tραγική κατάληξη είχαν οι αναζητήσεις της Πυροσβεστικής, στη Σκοτίνα Πιερίας, όπου είχε δηλωθεί η παράσυρση αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σωρός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε 1,5 χλμ. μακρύτερα από το αυτοκίνητό της και ανασύρθηκε από ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.

Πρόκειται για γνωστή παιδίατρο από την Κατερίνη και πολύ αγαπητή. Eίναι η παιδίατρος/νεογνολόγος και Αναπληρώτρια Νεογνολόγος στο ΑΠΘ Παρασκευή Καραγιάννη, οποία μάλιστα αποτελεί το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας που «χτύπησε» τη χώρα.

Η γιατρός μετεκπαιδεύτηκε στη Μεγάλη Βρετανία από τον Αύγουστο 2008 μέχρι τον Ιανουάριο 2009, ως Clinical Fellow (Honorary Clinical Fellow) in Neonatal Unit at the King’s College Hospital υπό τη διεύθυνση της Prof. Νεογνολόγου Anne Greenough.

Κατά την παραμονής της στην Μ. Βρετανία, εκτός από το καθαρά κλινικό έργο της εντατικής παρακολούθησης νεογνών, ασχολήθηκε με τη μελέτη της πνευμονικής λειτουργίας των νεογνών με αναπνευστική δυσχέρεια καθώς και με νέες τεχνικές μηχανικού αερισμού.

Τα ορμητικά νερά του ρέματος της Ζλιάνας, εν μέσω της κακοκαιρίας, παρέσυραν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα.Διαβάστε επίσης