Search
Close this search box.
Search

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εισαγγελική έρευνα και για άλλα ροζ βίντεο

Πριν 4 έτη
Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έρευνα διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την ανάρτηση κι άλλων ροζ βίντεο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ Μόνο στο 15minutes.gr: Κλείνει το ημερήσιο φύλλο της «Αυγής»; – Ώρα αποφάσεων για τον Αλέξη Τσίπρα


Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τα ακατάλληλα βίντεο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο εις βάρος της πρώην συντρόφου του, το φως της δημοσιότητας είδαν και άλλες καταγγελίες για τη δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού με άλλες κοπέλες, από τον ίδιο.

e>Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Και συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’εξακολούθηση».

Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε για Μεξικό με τη σύζυγό του (video)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Χαμογέλα και πάλι!» οι οποίες παρουστιάστηκαν το πρωί της Κυριακής (19/12), ο παρουσιαστής ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και εθεάθη με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»,  από όπου πέταξε το μεσημέρι για το Μεξικό.
Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ίδιος και η σύζυγός του θα πήγαιναν στην Αλόννησο για τις γιορτές, ενώ μάλιστα είχε βγάλει και τα σχετικά εισιτήρια.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.