-->
06.12.2021

Σταύρος Δογιάκης: Αυτοκτονία λέει και ο ιατροδικαστής – Αφησε και δεύτερο σημείωμα

Ο Σταύρος Δογιάκης αυτοκτόνησε σύμφωνα και με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστικς εξέτασης,  δεν προκύπτουν στοιχεία που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Η σορός του Σταύρου Δογιάκη φέρει δύο τραύματα από σφαίρες, ένα στο στήθος και ένα στο κεφάλι. Το τραύμα στο στήθος είναι διαμπερές και δεν μπορούσε να επιφέρει ακαριαίο θάνατο. Ενδεχομένως θα μπορούσε να προκληθεί θάνατος στη συνέχεια, από αιμορραγία.

Το δεύτερο τραύμα που φέρει η σορός του Σταύρου Δογιάκη από όπλο ήταν στο κεφάλι και αυτό που επέφερε τον ακαριαίο θάνατο.

Βρέθηκε δεύτερο σημείωμα

Βρέθηκε και δεύτερο σημείωμα μέσα στο αυτοκίνητο Smart , με το οποίο πήγε και στο σημείο όπου αυτοκτόνησε.

Απευθύνεται στον αδελφό του, του ζητά συγνώμη και αφήνει κάποιες οδηγίες για τα οικονομικά , σε σχέση με την επιχείρησης της ταβέρνας «Κρητικού», από την οποία τον τελευταίο καιρό είχε αποχωρήσει.

Ο αδερφός του Σταύρου Δογιάκη κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο 53χρονος, μετά από δεκαετίες στην ταβέρνα «Κρητικός», αποχώρησε μεταβιβάζοντας το μερίδιο του στον αδερφό του, έναντι του ποσού των 650.000 ευρώ.

Ο Σταύρος Δογιάκης φαίνεται πως θα έφτιαχνε μια νέα επιχείρηση εστίασης στη λεωφόρο Μεσογείων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προκύψει και ένα ζήτημα με μια μεγάλη πληρωμή.

Ο Σταύρος Δογιάκης έγραψε ένα σημείωμα λίγων λέξεων που ανέφερε ότι τα αφήνει όλα στον αδερφό του.

Δίπλα στο σημείωμα πήρχε ένα κουτί με χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς για να γίνει η καταμέτρηση και να προσδιοριστεί το ακριβές ποσό.

Αυτά τα νέα δεδομένα έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας προκειμένου να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που οδήγησε τον επιχειρηματία στο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας αποκαλύπτουν νέα δεδομένα για τις τελευταίες στιγμές του Δογιάκη. Ο 53χρονος φαίνεται πως προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρχικά πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά. Όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς η πρώτη σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα και δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα να επιχειρήσει και δεύτερη φορά, ακουμπώντας το πιστόλι στον κρόταφο και πατώντας τη σκανδάλη.

Λίγες ώρες πριν ανηφορίσει με το ασημένιο Smart στον Υμηττό, στη θέση Άη Γιάννης, ο Δογιάκης βρέθηκε στο Μαρούσι. Οι κεραίες πιάνουν εκεί το τελευταίο στίγμα του κινητού του, πριν το απενεργοποιήσει για να σβήσει τα ίχνη του στο δάσος.

Η αστυνομία διερευνά αν συναντήθηκε εκεί με κάποιον, ενώ το εννιάρι πιστόλι που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας έχει ήδη σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να εξεταστεί.

 


Διαβάστε επίσης