Η Μαρία Νεγρεπόντη – Δελιβάνη έχει ενταχθεί στον κύκλο συμβούλων της Μαριας Καρυστιανού συμβάλλοντας στη διαμόρφωση του προγράμματος του κόμματός της. Ε, και, θα πει κάποιος.
Δυστυχώς, όμως, η κυρία αυτή έχει κάτι απόψεις που δεν ξέρεις αν θα γελάσεις μαζί της ή θα κλάψεις.
Πάντως ουδείς αμφέβαλλε ότι αυτοί που λένε μεγάλες κουβέντες για δικαιοσύνη και δημοκρατία στην πραγματικότητα θαυμάζουν δικτάτορες, όπως ο Ερντογάν και ο Πούτιν! Αυτό εύχεται, να είχε έναν Ερντογάν η Ελλάδα, η κα Μαρία Νεγρεποντη Δελιβανη, στενή σύμβουλος της κας Καρυστιανου..!
Ακούστε τι λέει για τον Ερντογάν…
“μακάρι να είχαμε έναν Ερντογάν” είπε η κυριούλα σύμβουλος της Καρυστιανού που θέλει αιματηρές επαναστάσεις ,το “μακάρι έναν Στάλιν έναν Χίτλερ έναν Παπαδόπουλο έναν Πούτιν” είναι το κοινό χαρακτηριστικό των ψεκιών κ φασιστοειδών που ψάχνουν έναν δικτάτορα Μεσσία να τους σώσει
— Giannis Kalyvas (@giannis_kalyvas) January 30, 2026