-->
25.05.2024

Στον ανακριτή Ναυπλίου σήμερα ο 40χρονος αρχιμανδρίτης που έστειλε άσεμνο βίντεο σε 12χρονο

Το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, αναμένεται να περάσει σήμερα ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας πράξης, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε το περασμένο Σάββατο.

Ο 40χρονος κατηγορείται ότι έστειλε άσεμνο και χυδαίο βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο σε ένα 12χρονο αγόρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ισχυρίστηκε πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη. Μάλιστα φέρεται να υποστηρίζει ότι νόμιζε πως έστειλε το βίντεο σε ενήλικα που έχει το ίδιο όνομα με το παιδί και να παραδέχεται ότι το τελευταίο διάστημα έχει κάνει διαδικτυακό σεξ και διατηρεί επαφές με 4 ενήλικους.

Από την πλευρά του ο 12χρονος όταν έλαβε το βίντεο φέρεται να ρώτησε τον ιερέα εάν του έχουν «χακάρει» το κινητό τηλέφωνο. Τότε εκείνος κατηγορείται ότι έστειλε φωνητικό μήνυμα στο παιδί και το ρωτούσε εάν του άρεσαν όσα είδε στο βίντεο.

Οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό και τους υπολογιστές του ιερέα προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει στην κατοχή του και άλλο άσεμνο περιεχόμενο και εάν είχε επικοινωνήσει με άλλους ανήλικους.

Και δεύτερο περιστατικό καταγγέλλει η μητέρα του 12χρονου

Η μητέρα του 12χρονου ισχυρίζεται ότι στο παρελθόν υπήρχε παρόμοιο περιστατικό με ανήλικο αγόρι. Ωστόσο, όπως είπε η γυναίκα, σε αυτό το περιστατικό δεν έγινε καταγγελία και γι’ αυτό δεν οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη ο 40χρονος.

«Παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης αυτό το πράγμα τώρα, δεν είναι να το αφήσεις. Ίσως προλάβουμε να σώσουμε και κάποια άλλα παιδιά που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο και δεν έχουν μιλήσει, γιατί το καλό είναι ότι το παιδί μου μίλησε αμέσως», είπε η μητέρα του ανήλικου.

Την ίδια στιγμή η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης ανακοίνωσε ότι έθεσε σε αργία τον 40χρονο μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης και έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του.

Πηγή: Pelop.gr


Διαβάστε επίσης