-->
09.12.2023

Στρατηγική της έντασης

Η ένοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ στις επιθέσεις των αναρχικών κατά αστυνομικών και τους βανδαλισμούς στους οποίους επιδίδονται τα Αριστερά τάγματα εφόδου, υποκρύπτει τη στρατηγική της έντασης στην οποία επενδύει διαχρονικά το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Είναι κοινό μυστικό ότι η Κουμουνδούρου έχει ανάγκη από ένα θύμα αστυνομικής βίας για να καεί η Αθήνα και να αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση.

Εξάλλου στην ιστορική της διαδρομή η Αριστερά έχει αποκτήσει τεχνογνωσία στη θυματοποίηση και τη διαστροφή των γεγονότων.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος την παραίτηση του οποίου απαιτεί η Πόπη Τσαπανίδου, είπε το αυτονόητο.

Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει μέσα από την τεχνητή ένταση την ύπαρξη ενός θύματος.

Γιατί δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί ψύχραιμοι, όπως ο επικεφαλής του πληρώματος του περιπολικού που έκαψαν πρόσφατα στο Θησείο, ο οποίος αντιμετώπισε μόνος του δεκάδες τραμπούκους που τον χτυπούσαν με σιδηρολοστούς.

Αν ήταν άλλος στη θέση του, τότε σίγουρα θα αντιδρούσε διαφορετικά και θα καίγονταν η Αθήνα.

Αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να ταχθεί με τη νομιμότητα και να καταδικάσει τους κουκουλοφόρους ζητάει θρασύτατα την παραίτηση του Θεοδωρικάκου.

Όπως πάνε σε λίγο θα ζητάνε και την κατάργηση της αστυνομίας για να αναλάβει τη δημόσια τάξη η πολιτικοφυλακή των Εξαρχείων.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης