-->
20.01.2022

Γερμανία: Συνελήφθη ο ένοπλος που εισέβαλε σε λεωφορείο και κρατούσε ομήρους – ΦΩΤΟ

Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε τον επιβάτη που κρατούσε όμηρο τον οδηγό ενός λεωφορείου σε αυτοκινητόδρομο κοντά στη Νυρεμβέργη, ανέφερε το Focus Online.

Λίγο νωρίτερα, η αστυνομία είχε γράψει στο Twitter: «Στο λεωφορείο υποθέτουμε ότι υπάρχει ένας ένοπλος άνδρας και κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Οι επιβάτες είχαν ήδη αποβιβαστεί».

Νωρίτερα

Συναγερμός είχε σημάνει στις Γερμανικές Αρχές καθώς ένοπλος βρισκόταν σε λεωφορείο σε αυτοκινητόδρομο Α9 στη Βαυαρία, και σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης κρατούσε ομήρους.

Όπως αναφέρει η Bild στο σημείο ακούστηκαν τρεις εκρήξεις. Η κυκλοφορία διεκόπη ανάμεσα στο Χίλπολστάιν και το Γκρέντινγκ.

 

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, ο επιβάτης κρατούσε δύο ομήρους σε ένα λεωφορείο, σε αυτοκινητόδρομο της νότιας Γερμανία.

Οι δύο όμηροι ήταν οδηγοί λεωφορείου, πρόσθεσε.

Η αστυνομία ανέφερε ότι έκλεισε ένα τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α9, στα νότια της Νυρεμβέργης, χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους. Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, στην περιοχή βρέθηκαν ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας (SEK).

Σε νεότερη ανάρτηση της αστυνομίας, αναφέρθηκε πως στο σημείο έσπευσε και ειδική ομάδα διαπραγματευτών της αστυνομίας.Διαβάστε επίσης