-->
04.12.2023

Ταραντίλης για κακοκαιρία Μήδεια: Πρωτοφανές το φαινόμενο – Τι είπε για το 112

Για πρωτοφανές φαινόμενο έκανε λόγο ο Χρήστος Ταραντίλης μιλώντας για την κακοκαιρία Μήδεια. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ο κρατικός μηχανισμός εργάζεται με αμείωτο ρυθμό προκειμένου να λυθούν όλα τα προβλήματα που καταγράφονται. 

«Η κατάσταση βελτιώνεται διαρκώς, ωστόσο παραμένουν πολλά προβλήματα. Τα σημαντικότερα προβλήματα αφορούν στην ηλεκτροδότηση και κυρίως στα βόρεια προάστια της Αττικής, όπου συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα», σημείωσε ο κ. Ταραντίλης. 

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια δυναμική κατάσταση, η οποία αξιολογείται κάθε μία ώρα ενώ χαρακτήρισε ορθή τη χθεσινή απόφαση για κλείσιμο της Εθνικής Οδού. «Όλοι μπορούμε να θυμηθούμε σκηνές με χιλιάδες εγκλωβισμένους στην Εθνική Οδό, στην Μαλακάσα, ξέρουμε όλοι πόσο επικίνδυνο είναι αυτό. Εμείς δράσαμε προληπτικά», σημείωσε χαρακτηριστικά,. 

Τέλος, απαντώντας στις φωνές διαμαρτυρίας για την μη ενεργοποίηση του αριθμού «112» για να ενημερωθούν οι πολίτες για το κλείσιμο της Εθνικής οδού, «το 112 είναι εργαλείο που ενεργοποιείται όταν κινδυνεύουν ζωές. Η Τροχαία και η Νέα οδός ήταν υπεύθυνες για να ενημερώσουν ακαριαία για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού όπως και έγινε».Διαβάστε επίσης