-->
24.10.2021

Τελικός Κυπέλλου: Πέντε πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ ξέφυγαν από τον έλεγχο της ΕΛΑΣ!

Πέντε πούλμαν με 50 οπαδούς του ΠΑΟΚ στο καθένα με κατεύθυνση την Αθήνα πέρασαν αιφνιδιαστικά τα διόδια Αφιδνών το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThessToday.gr οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εφάρμοσαν από νωρίς το σχέδιό τους για «απόβαση» στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας να έχουν ξεκινήσει ήδη τις έρευνες για τον εντοπισμό τους, καθώς σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση τα λεωφορεία απέφυγαν επικείμενους ελέγχους.

Ήδη, μέχρι στιγμής, πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές έχουν σταματήσει και άλλα πούλμαν που επιχείρησαν να ταξιδέψουν στην Αθήνα -με άγνωστη αφετηρία έως τώρα-, ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως επικρατεί συναγερμός στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας για την έλευση «ασπρόμαυρων» οπαδών στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας στο ΟΑΚΑ θα γίνει χωρίς φιλάθλους, καθώς δεν δόθηκαν εισιτήρια παρά μόνο ελάχιστες προσκλήσεις για τις ανάγκες των δύο ΠΑΕ, ωστόσο πάντα υπάρχει ο κίνδυνος έντασης εκτός γηπέδου αν βρεθούν στον ίδιο χώρο πολλοί οπαδοί των ομάδων.

Πηγή: thesstoday.gr

Διαβάστε επίσης