-->
30.07.2021

Τέρης Χρυσός: Αποκάλυψε ποιος γνωστός πολιτικός του έσωσε τη ζωή

Ο Τέρης Χρυσός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτα Κακλαμάνη, γιατί του έσωσε τη ζωή.

«Δεν το βάζω κάτω», είπε ο Τέρης Χρυσός με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου και πρόσθεσε: «Αυτό δεν είναι θέμα ηλικίας, είναι θέμα DNA. Εγώ είμαι πολύ μεγάλος σε ηλικία, είμαι 83, αλλά αισθάνομαι 50».

Σχετικά με την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, ο γνωστός τραγουδιστής υπογράμμισε: «Είμαι πολύ καλά τώρα. Ο καρδιολόγος μου μού είπε ότι πως έγινα…brand new, δηλαδή τελείως καινούργιος. Έκανα εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, με τρία bypass και αλλαγή αορτικής βαλβίδας. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργό, Νικήτα Κακλαμάνη, για τη βοήθεια και μου έσωσε τη ζωή».

Ο Τέρης Χρυσός είπε επίσης ότι παρακολουθεί το Survivor και ήταν φανατικός υποστηρικτής του Τζέιμς Καφετζή. Μάλιστα ξαφνιάστηκε όταν η ρεπόρτερ τον ενημέρωσε πως ο Τζέιμς έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.Διαβάστε επίσης